Augusztus végén tudtuk csak meg, hogy Kollányi Zsuzsinak (aki terhesen csinálta végig a Sztárban sztárt) a hónap elején megszületett a kisbabája. Akkor még nem sejtettük, hogy titok is rejtőzik a jó hír mögött, de most az énekesnő a Story magazinnak elárulta, hogy valójában nem egy gyereke,

hanem ikrei születtek: Bence és Bálint. 

Az ok, hogy eddig titkolta a dolgot, egészen logikus: veszélyeztetett terhesnek minősítették. A szülés programozott volt, a magzatvíz a 33. héten folyt el, utána gyors egymásutánban meg is születtek a babák.

Először Bálint érkezett 1900 grammal, majd két perc múlva követte Bence. Ő sajnos már pici súllyal, 1140 grammal jött a világra. Ráadásul köldöksérve volt, úgyhogy szinte csak megfoghattam a kis lábát, aztán már vették is el tőlem. Azonnal átszállították egy másik kórházba, ahol műtét várt rá. Nem csak Bencét vették el azonban, Bálint is rögtön inkubátorba került

- nyilatkozta a lapnak az énekesnő, aki abba is beavatta az olvasókat, hogy milyen nehéz volt az első másfél hónap, lévén, vagy kórháztól kórházig ingáztak (Bálintnak két hétig kellett bent feküdnie), vagy az otthonuk és a kórház között.

Tehernek nem érzi az anyaságot így sem, ráadásul Bencével és Bálinttal azóta is minden rendben van, és gyorsan fejlődnek. 

Kedvencem a szoptatás, ami igazi együttlét, a mi hármunk közös pillanatai. Egyszerre, tandemszoptatással etetem őket. Ezzel időt spórolok, és a kórházban is ezt javasolták.

Párja és anyósa rengeteget segít az énekesnőnek.