GettyImages-490598272

Király Viktort átverték, és direkt ejtették ki a Voice-ból - hírek kávé mellé

2018.10.31. 07:56

Üdvözöljük! Ez itt a hét utolsó munkanapjára készült lapszemlénk, amit bár kávé mellé ajánljuk, ma reggel talán inkább régi sebek feltépéséhez illik jobban. Két régi sérelem is előkerült ugyanis ma bulvárlapokban.

Az egyik Király Viktoré, aki édesapjával együtt azt állítja, hogy a 2015-ös The Voice-os szereplése előre meg volt írva és esélye sem volt nyerni. Ha pedig ez nem lenne elég, a mentora, Adam Levine, még át is verte. Erről egyébként A Király család című könyvben számolnak be, ami természetesen nem II. Erzsébet famíliájáról szól.

Király Viktor a könyvben megjelentek kapcsán a Borsnak beszélt arról, hogy a Maroon 5 énekese egyszer arról győzködte, hogy megnyerheti a versenyt, de ha nem így lesz, akkor segíteni fog neki a karrierje építésbe. Ebből pedig egy nagy semmi lett. 

A másik csapás, ami a műsorban érte az énekest, hogy állítása szerint direkt kiejtették. Ezt pedig azzal magyarázza, hogy a szereplése idején már túl nagy sztár volt, legalábbis Magyarországon.

 „A kiesésem utáni VIP-buliban, egy-két ital után a show producere elmondta, hogy a távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem, és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban" - mondta a lapnak az énekes.

Így megy ez, haladjuk is tovább a beígért másik régi seb feltépéséhez!

A Blikk hívta fel a figyelmet arra, hogy bár van most elég balhé a Wellhello körül, nem is beszélve a Majka-Curtis szakításról, nem szabad elfejteni a hazai rapháborúk alfáját és ómegáját, a Ganxsta-Dopeman ellentétet, ami most új fejezethez érkezett. A lap ugyanis megtudta, hogy újból kiadják az 1999-es Ganxsta Zolee és a Kartel lemezt, a Helldoradót, ám a munkálatokból Dopemant tejesen kihagyták és a szövegeit mások rappelték fel az albumra.

Meg is keresték gyorsan Ganxstát és Dopemant az üggyel kapcsolatban, de öreg rapper, már nem förcsögő rapper. Előbbi elmagyarázta, hogy mivel Dopeman már nem a zenekar tagja ezért fel sem merült, hogy szerepeljen rajta, utóbbi pedig szintén sztoikus nyugalommal reagált a dologra, elmondása szerint nem váltott ki belőle érzelmet, hogy nem hívták dolgozni a jogdíjakat úgyis megkapja.