Még csak egy teljes nap telt el azóta, hogy az első beköltözők birtokukba vették a Való Világ villáját, mégis, ruha nélkül már többet láttuk őket, mint felöltözve. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem számítottunk erre, de azért mindig meglepő, amikor az elképzelés valósággá válik.

A láthatóan felfokozott hangulatot tehát ledér fiúk és lányok szolgálatják, ebbe a miliőbe csöppen majd bele a legújabb villalakó, bizonyos

VV Ginu.

A lányt egyelőre csak az adatlapja alapján tudjuk bemutatni önnek, de talán az is elég arra, hogy egy közepesen átfogó képet kapjunk a személyiségéről. 

A 19 éves lányról eszerint azt érdemes tudni, hogy őszinte, hisztis, hirtelen haragú, ugyanakkor nyugodtan és intelligensen tud helyzeteket kezelni. Egyszer 13 pofont kapott egy matek kettesért (rejtély, hogy miért pont ennyit), és bár aligha ez az oka, a szülei azóta elváltak. Ezt a mai napig nem tudja feldolgozni. 

VV Ginu bevallása szerint soha nem tett semmi jót senkivel, bár azt állítja, a kutyájának jó dolga van nála. A szüzességét 14 évesen veszítette el, ami nem volt túl nagy élmény számára, mindenesetre azóta nem telt úgy el két hónapnál több idő, hogy ne szexelt volna valakivel. Talán ennek köze lehet ahhoz, hogy egyszer teherbe esett, és ezt is bánja életében a legjobban. 

A versenybe azért jelentkezett, hogy hírnévre tegyen szert, és mert „meg szeretném mutatni, milyen is vagyok”. Úgyhogy végre valahára megtudhatjuk, milyen is VV Ginu. Fantasztikus! 

Egyébként - és talán ez a legfontosabb - van rá esély, hogy egy szép napon összekavarodik VV Csokival, ugyanis a 

MAGAS, FÉRFIAS, SÖTÉT TÓNUSÚ FÉRFIAK JÖNNEK BE NEKI A LEGINKÁBB. 

És hogy mi az egyetlen dolog, amit nem tenne meg a villában? Nos, nem enne erős paprikát, mert nem kedveli. Csak nehogy emiatt ússzon el a 36 millió forint