Vannak olyan XX. századi legendás nők, akikről rendszeresen kerülnek elő korábban soha nem látott fotók. Ilyen például Marilyn Monroe és Jackie Kennedy is, akikről sok, sok évvel a haláluk is érdekes, ha eddig ismeretlen fénykép jelenik meg. Jackie esetében pár éve az esküvőjéről láthattunk újnak ugyan nem nevezhető, de korábban csak a fiókban porosodó fényképeket, most pedig néhány 16 éves kori fotóját hozták nyilvánosságra annak reményében, hogy jó drágán elárverezzék őket. De nem muszáj megvennie a képeket nagyjából 420 ezer forintnak megfelelő összegért, ebben a cikkben is megmutatjuk őket.

A fotók mellett egy levél is nyilvánosságra került, amit Jackie kilenc nappal a férje meggyilkolása után írt. Az üzenet a John F. Kennedy katonai tanácsadójának, Godfrey McHughnak szól és az özvegy arról ír benne, hogy élete végéig kísérteni fogja az utolsó repülőút, amit a férjével tett meg, ezzel pedig arra a repülésre utal, mikor Dallasból a férje holttestével együtt kellett visszatérnie Washingtonba. Ezen kívül az egykori First Lady a katonatiszt, férje iránt tanúsított hűségét is megköszöni a pár mondatos írásban.

Természetesen a levél is azért került most elő, mert aukcióra bocsájtják. Az előzetes becslések szerint nagyjából négy millió forintnak megfelelő összegért fog elkelni.