Elindult a Nő Comment című beszélgetős műsor , amiben - ahogy a címe is jelzi - nők beszélgetnek mindenféle érdekfeszítő dologról. De persze nem akármilyen nők, hanem híresek! Az első adásban Ábel Anita beszélgetett Dobó Katával és Kovács Patríciával egy állati izgalmas témáról: a szakításokról. Nos, ennek keretei között derültek ki olyan dolgok Dobó Kata szerelmi életéről, hogy miért pont azokat a férfiakat választotta korábban, akiket (például Andy Vajnát vagy Anger Zsoltot), milyen viszonyt ápol velük, és hogy mi a válasza arra, miért szakított a pasikkal. 

Én választottam őket az emberségük, a humoruk és az „alfa hímségük” miatt. Nagyon szeretem egy pasiban, ha a hivatásában a legjobb. Persze nem mindenkivel volt könnyű a váltás, előfordult, hogy két–három évig gyűlöltük és utáltuk egymást, de amikor az elmúlt, a kapcsolatunk barátivá szelídült

- idézi a Bors a színésznőt, aki Ábel Anita kérdésére, hogy végül miért vetett véget a kapcsolatoknak, azt a szupervicces választ adta, hogy:

nem vitték ki a kukákat.

És bár nyilvánvalóan kitért az elől, hogy a nyilvánosság orrára kösse, mi vezetett végül a szakításokhoz, mostantól biztos, hogy mindig eszünkbe fog jutni a szemetet ki nem ürítő Andy Vajna, mikor felidézzük a kapcsolatát Dobó Katával.

Ha arra is kíváncsi, hogy Kovács Patrícia milyen sztorit mesélt el a múltjából a műsorban, ebben a cikkünkben elolvashatja: