Emily Ratajkowskiról most két dolog miatt is írunk, az egyik csak közepesen érdekes, cserében látványos, a másikon viszont nincs mit nézi, de legalább valamennyire érdekfeszítő. Haladjunk is sorban!

Mivel már rég volt szó arról, hogy a modell éppen mennyire meztelen és melyik testrészét mutogatja Instagramon, először tekintse meg az új fotóját, ami alapján meggyőződhet arról, hogy Ratajkowskinak még mindig van mellbimbója! Huh.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Checking in on boo @kingjames

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Most, hogy ezzel megvolnánk, térjünk is át valami érdekesebbre vele kapcsolatban. Arra talán emlékszik, hogy a modell februárban, csupán néhány hét járás után, hirtelen hozzáment a szerelméhez, Sebastian Bear-McClardhoz. Nos, a celebnő szerdán egy talk showban mesélt el egy kicsit többet a férjével való kapcsolatáról. Elmondása szerint, bár a nyilvánosságnak úgy tűnhetett, nagyon gyorsan történtek köztük a dolgok, valójában már két éve ismerték egymást és vonzódtak egymáshoz, mielőtt összeházasodtak. (Talán azért nem jöttek addig össze, mert a modell ekkor még Jeff Magid, zenei producerrel járt.)

A nők mindig tudják. Én is úgy voltam vele, hogy 'oké, ezzel a pasival nem kéne túl sokat lógnom', aztán a következő pillanatban már ott voltam a házasságkötő teremben. Az esküvőnk négy óráig maradt titokban

- mondta a rapid lagziról a modell, aki egyébként februárban maga jelentette be az Instagramon, hogy férjhez ment.

Forrás: Just Jared