Caitlyn Jenner háza sem úszta meg a Dél-Kaliforniát jelenleg is sújtó tűzvész. Az egykori olimpiai bajnok, aki jelenleg főként valóságshowszereplőként ismert, csütörtökön számolt be róla, hogy malibui otthona, ahol 2015 óta élt, a Woosley-tűz martalékává vált

Nevelt lányai (Kim, Khloe és Kourtney Kardashian) szintén arra kényszerültek, hogy elhagyják az otthonukat, de a TMZ értesülései szerint azokat végül elkerülte a tűz. Jenner jól van, az Instája alapján pedig barátja, Sophia Hutchins házában tartózkodik, ahol állítólag biztonságban vannak. A videóból pedig a legfontosabb is kiderül: a kutyáik remekül vannak, a ház úszómedencéjében lubickolnak jelenleg is. 

A kaliforniai erdőtűz sokak életét fenyegeti, Charlie Sheen például hosszú órákon keresztül nem tudta, életben vannak-e még a szülei. Kétségbeesetten kereste őket, aztán kiderült, hogy Martin Sheen és felesége Malibu tengerpartján tartózkodtak az autóban. Jól vannak, de attól tartanak, hogy az ő otthonukat is tönkreteszi majd a fenyegető tűzvész.