Már egy ideje tudni lehet, hogy rendkívül impulzív barátnője, Friderika elköltözött Pintér Tibortól, amiből könnyen lehetett arra következtetni, hogy egyúttal szakítottak is. Aztán kiderült, hogy azt azért nem, és bár egyre gyakrabban perlekedtek egymással nyilvánosan, még megpróbálták menteni a menthetőt. Ez egyelőre eléggé úgy fest, hogy nem sikerült.

Eddig csak a 20 éves lány verzióját ismertük a szétköltözéssel kapcsolatban, ő azt mondta, elege van az állandó balhékból, és abból, hogy életeegyetlenszerelmével normális élettér helyett a Kincsem Park egyik takaríthatatlan lovászlakában kell laknia. 

A kettejük között feszülő feloldhatatlan ellentétek mára odáig fajultak, hogy a Nemzeti Lovasszínház igazgatója úgy döntött, elengedi a lányt. 

Fridi egy tüneményes, csiszolatlan gyémánt, ám igen lobbanékony, és hirtelen természetű. Ezt már az elejétől kezdve éreztem, de gondoltam, egy 20 éves fiatal lánynak csak pici időre van szüksége, és összeszokunk. A kisebb kirohanásai­val azonban már egyre nehezebben tudtam azonosulni, a nyilvános veszekedések sokat kivettek belőlem, az állandó harc pedig megölte a szenvedélyt. Fridi egy igazi kincs, és pár év múlva valaki nagyon boldog lesz mellette, de én nem szeretném csiszolgatni tovább ezt a gyémántot, hiszen apa vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, több tucat mű­vészért és jószágért tartozom felelősséggel

- nyilatkozta a Borsnak, majd a biztonság kedvéért rávilágított arra, hogy felelősségteljes, nagyvonalú, szerető férfi lévén mostantól inkább apaként gondoskodik egykori kedveséről.

A legbátrabb párosért ka­pott tízmilliós fődíjunk felét neki adtam, továbbá közösen néztünk neki albérletet, amiben anyagilag is segítem, nem beszélve az ön­álló élete elindulásáról. Nem égetek fel minden hidat. Nem gondolom, hogy így a közös munka a legjobb ötlet lenne, de nagyon fontos, hogy most jól út­jára indítsam. Ha folyamatosan tőlem függne, az hiba lenne. Nem szeretném elvenni az idejét és a boldogságát. Lehet, hogy ezt még nem érti most, de hiszem, hogy egy nap rájön.