Yvonne Dedericket sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerhetik, amelynek középpontjában saját vagy a férjük jogán meggazdagodott házas nők álltak, az ő mindennapi életüket lehetett nyomon követni. Dederick, aki nemcsak luxusfeleség, hanem a TV2 egykori társtulajdonosa is egyben, szintén szerepet vállalt a műsorban. 

Most viszont nem ezért írunk róla, hanem mert úgy fest, közel húsz év házasság után válik. Ügyvéd férje, akit csak Davidként ismer a közvélemény, állítólag két héttel ezelőtt cuccolt össze, és hagyta el közös, budai luxusvillájukat. A párnak három gyereke született az elmúlt évek alatt.

Minderről a Borsból értesültünk, akik azt is írják, hogy mivel Dederick és férje amerikai törvények szerint kötötték össze az életüket annak idején, a válásukat sem a magyar jogrendszer alapján fogják intézni. Ez Dedericknek jól is jöhet, ugyanis az Egyesült Államokban az a szokás, hogy a feleségnek asszonytartást kell kapnia, attól függően, hány gyereknek adott életet, mennyit volt velük otthon, és a páros mennyi vagyont halmozott föl azóta, hogy összeházasodtak. 

A lap úgy tudja, a fentiek tükrében Yvonne Dederick akár 2,3 millió dollárt, azaz úgy 672 millió forintot kaphat a válás után. A luxus exfeleség egyelőre nem nyilatkozott a kérdésben. 

Ezen kívül is van miről beszélni ezen a szép szombati munkanapon, úgyhogy szüneteltesse egy pillanatra a feladatait, és tarson velünk! 

  • Szikora Róbertnek most jutott eszébe, hogy hosszú évek óta ki van borulva attól, hogy Tóth Andit eltiltotta tőle a menedzsere, pedig a lány a mentoráltja volt akkor, amikor megnyerte az X-Faktor 5. szériáját. A zenész nehezményezi, hogy nem segíthette az énekesnő további karrierjét, sőt, nem is beszélhetett vele soha többé. (Blikk)
  • Kozsó több mint három évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet Amerikában (ahol az agyműtétei miatt tartózkodott rehabilitáción), amely során ketten is meghaltak, ő viszont ép bőrrel megúszta. Legalábbis ezt állította akkor, most viszont bevallotta a Blikknek, hogy igazából eltört a gerince, és újra meg kellett tanulnia mozogni. 
  • Radics Gigi Ausztáliába utazott az anyukájával, de volt némi fennakadás, amikor a frankfurti reptéren kiráncigálták őket a sorból, és mindenféle dokumentumokat követeltek rajtuk. Azt felejtették csak el közölni velük, hogy a visszaútra szóló repjegyükre kíváncsiak, ezért 15 órán keresztül ott tartották őket. Végül 50 óra alatt el is jutottak Ausztráliába. (Blikk)
  • Szintén a Blikk ír róla, hogy a Nyerő páros miatt nagy ismeretségre szert tevő Sánta László megtudta, hogy még mindig nem kapták el az egyik férfit, aki nemrégiben a nyílt utcán, társával együtt megverte őt. A színész attól tart, hogy az illető bosszút forral ellene, és lesben áll valahol, hogy újra bántalmazhassa őt.