Ez a nő tök feleslegesen költött 7 milliót arra, hogy Ivanka Trumppá műttesse magát

2018.11.11. 09:55

Viszonylag ritka az olyan eset, mikor valakinek sikerül tényleg olyanná műttetnie magát, mint a kedvenc világsztárja. Ennek a transznemű modellnek pont összejött, de gyakoribb hogy a végeredmény inkább valaki másra hasonlít, vagy egyáltalán nem emlékeztet a kiszemelt hírességre. Ez utóbbi történt a 34 éves Sarah Schmidttel is, aki több mint hét millió forintnak megfelelő összeget költött el arra, hogy Ivanka Trumppá operáltassa magát.

Először megmutatjuk magát Schmidtet, aki leküzdhetetlen vágyat érzett arra, hogy az amerikai elnök lányára hasonlítson:

1.PNG
Fotó: YouTube

Itt pedig Ivanka 'idol' Trumpot láthatja:

GettyImages-801986940
Fotó: Getty Images

Nos, Schmidt kilenc műtéten esett át annak érdekében, hogy ő legyen Trump lányának ikertornya, ám az eredményt elnézve, belőle nem lesz hivatásos hasonmás, aki ezzel milliókat kereshetne.

2.PNG
Fotó: YouTube

Bár lehet, hogy első ránézésre úgy tűnik, mintha a wannabe Ivanka Trumpnak csak a frizuráját frissítették volna fel hétmillió forintért,

valójában átszabták az orrát, feltöltötték az arcát és a száját, több helyen zsírleszívást végeztek rajta és a fenekét is jobban kikerekítették implantátum segítségével.

Schmidt az átalakulását követően egy riportban elmondta, hogy egyébként nem politikai megfontolásból akart Ivanka Trumpra hasonlítani. Sőt állítja, hogy ő maga inkább liberális nézeteket vall és abszolút nem Trump-rajongó, egyszerűen csak nagyon szépnek találja az elnök lányát. Arról is beszélt, hogy már nagyon régóta tervezte a műtétet, tízévesen határozta el, hogy egyszer majd plasztikázni fog de akkor még a Playboy-modellekre akart hasonlítani. Szerencsére azóta az ízlése sokkal kifinomultabbá vált. A végső lökést pedig a műtéthez az adta meg neki, mikor az elmúlt év során egyszer bikiniben illegett a tükör előtt és úgy érzete, egyenesen Sherk néz vissza rá.

Ön szerint sikeres volt a műtét?

Forrás: Metro