Ezt a hírösszefoglalót a Blikk éjszaka posztolt autós interjújával kezdjük, amiben Szikora Róbert az anyósülésről nyilatkozó alany. A több, mint negyed órás felvételen szóba kerül sok minden a dobolástól Fenyő Miklósig, de elég egy perc harminchét másodpercig nézni a videót, hogy az ember elérkezzen az első WTF-kategóriás pillanathoz. Arra a kérdésre, hogy megvalósult-e minden gyerekkori álma, Szikora Róbert azt válaszolja, hogy igen, minden, kivéve azt, hogy:

nem annullálták Trianont, nem kaptuk vissza a Magyarországtól elszakított területeinket. [...] De jó úton haladunk, mert nekem már az is megfelelne, ha kapnának autonómiát a magyar területek.

Tekintse meg ön is a Blikk interjúját Szikora Róberttel, aki három éve még az X-faktor zsűritagja volt (a fenti borítókép pedig 2013-as).

És ehhez még hozzá tudjuk tenni a következőket:

  • Szabó Győző baromira horkol, és a színész azt mondta a Petőfi rádióban, hogy az első házasságát húsz százalékban ez tette tönkre, írja a Blikk.
  • R. Kárpáti Pétert ön valószínűleg onnan ismeri, hogy ő játszotta Berényi Andrást a Barátok köztben majdnem 15 évig. De a színész a halálközeli élményekkel is foglalkozik, azt írja most a Blikk, hogy megjelent R. Kárpáti Péter új könyve (már a második a témában), aminek a címe Halálközeli élmények Magyarországon.
  • Vajna Tímea posztolt négy darab szexi fotót az Instagramra. Ezek a képek most művészinek vannak szánva feltehetőleg, erre abból lehet következtetni, hogy fekete-fehérek. Van köztük segges-harisnyás fotó, de olyan is, amin Vajna Tímea egy másik nő lábát csókolja-lehelgeti.