Károly herceg szerdán ünnepelt a 70. születésnapját, ez alkalomból a király ház ki is adott néhány friss családi fotót, amiken már Vilmos és Katalin legkisebb gyermeke, Lajos herceg is szerepel. De persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, rendesen is megünnepelték ezt a fontos napot. A privát buli Károly édesanyjának a rezidenciáján, a Buckingham-palotában volt, ám ez előtt a herceg beugrott egy teára a Spencer House-ba is. Itt sikerült néhány rajongónak lecsapni rá, hogy átadják a jókívánságaikat és az ajándékaikat, többek között egy lufit is. Úgy tűnik, ez utóbbi telitalálat volt, Károly ilyen nagyon örült miután átvette:

Ez pedig egy újabb csodálatos darabja lehet az amikor a királyi ház tagjai is csak átlagos emberek című képzeletbeli fotóalbumnak, amibe már bekerült a iskolába menő György herceg és a dédunokáját meglátogató királynő.

Károly egyébként a teára a feleségével, Kamillával ment, láthatóan ő is elég viccesnek találta a lufit:

Na, még egy képet!

Most ennyit a születésnapos trónörökösről, de ha még szeretne róla olvasni, akkor javasoljuk, hogy görgessen le a címlapunk aljáig, ott talál róla egy halom archív cikket!