Megrázó történtet mesélt el az életéből az X-Faktorban jelenleg versenyző Szekér Gergő. A 23 éves énekes a Blikknek mondta el, hogy kilencévesen, gyilkosság miatt vesztette el az édesanyját. Az asszonyt a volt párja ölte meg.

A szüleim válása után anyu dacból talált magának egy új párt. Megismerkedett egy pasassal, de hamar véget ért a kapcsolatuk, bár jóban maradtak. A férfi egyszer megkérte anyut, hogy menjen ki érte a vasútállomásra és vigye haza. Heves szóváltásba keveredtek, majd előkerült egy kés. Hatvanháromszor szúrta meg anyut, azt mondta, ha az övé nem lehet, másé se legyen

- mondta a lapnak az énekes, aki arról is beszélt, hogy a nagyszülei először nem is tudták neki elárulni az igazat és inkább azt mondták, hogy az édesanyja autóbalesetben halt meg. Szekér egy újságból értesült arról, hogy mi történt valójában.

Az X-Faktor versenyzője egyébként azt is elárulta, hogy tavaly, két évvel a férfi szabadulás után (az elkövető ugyanis 11 évet kapott z emberölésért) felkereste a gyilkost.

Két kérdésem volt: hogy hogy van, illetve, hogy megérte-e? Azt válaszolta, nem. Zokogva kért bocsánatot, amivel nem tudtam mit kezdeni. Soha nem bocsátok meg, azt gondolom, tizenegy év kevés. Korábban azt gondoltam, halálbüntetést érdemelne, de rájöttem, az sem lenne elég, hiszen azzal is megúszná a szenvedést. Tudom, hogy a falujában kiközösítik, láttam az arcán, hogy teljesen megsemmisült, nincs élete és nem is lesz. Nekem ez az elégtétel

- magyarázta Szekér Gergő.