Idris Elbát is elérte a végezet, ami az igazán nagy sztárokat szokta: játékbabát mintáztak róla. Ez pedig talán még soha nem sült el jól, ahogy most sem. Erről ön is meggyőződhet az alábbi képen:

Valóban nem lehet azt mondani, hogy a játék - amit egyébként 313 ezer forintnak megfelelő összegért árulnak - a színész kiköpött mása. A Twitteren pedig őrjöngenek is rendesen miatta. Vannak, akik csak nevetnek rajta, „nem bírom abbahagyni a röhögést, már könnyek potyognak a szememből” - írja ez a felhasználó:

Másokat viszont tényleg mélyen felháborít az színész elbénázott ábrázolása. „Ez az Idris Elba-baba nagyon tiszteletlen. Ki hagyta jóvá ezt??? Egyáltalán nem hasonlít rá" - írja egy másik felhasználó:

És bár mi is egyetértünk velük abban, hogy tényleg nem sikerült szuperül ez a játék, egy kicsit mégis úgy érezzük, hogy láttunk már rosszabbat is. Például ezeket a rettenetes viaszszobrokat Madame Tussaud panoptikumaiból, ezt az ijesztő tortát Harry hercegről és Meghan hercegnéről, vagy ezeket a szobrokat a Trump házaspárról Putyin társaságában.

De mint az ilyen eldöntendő kérdésekben általában, most is kíváncsiak vagyunk az önök véleményére az ügyben!

Tényleg annyira rettenetes ez az Idris Elbáról mintázott baba?