Mivel megnéztük már a Zsuzsákat, egymásnak ugrasztottuk Cristofelt és Cristofert, ezért most a Krisztiánok se maradnak ki a jóból.

Az Úr 2014. esztendejét írtuk, amikor a Való Világ történetének első Krisztiánja betette a lábát a luxusbörtönbe. Ő volt az Őszinte. Ebben a kategóriában jutott be az eleinte Szájhősként, majd emberi helikopterként szereplő Aurelio mellé. Ott volt Gyúrós Jóska, akinek ideje korán összezuhant az izomzata, és nem mellesleg VV Iza is. Az Őszinte fiú és a Jó csaj egymásra találtak, de annyira, hogy egy ponton, egy kemény veszekedés hevében simán egymás szájába, arcába köpködtek. VV Krisztián végül az utolsó előtti párbajig húzta, ott Aurelio ellen kiesett. A Való Világ után Iza és KRisztián egy darabig még együtt voltak, majd jöttek a hírek, hogy a fiú fojtogatta a lányt, a hajánál fogva húzta a padlón. Krisztián tagadta, hogy bármi ilyesmi történt volna.

Egy szériát kihagyva a VV8-ban volt megint Krisztián. Vele sikerült egy éjszakát átbuliznom a villában, amikor 24 órára beköltöztem. A VV8-ba való beköltözésekor annyit sikerült róla megállapítani, hogy gyúr és szigorúan néz. Aztán hamar kiderült, hogy a zord külső mögött van némi temetetlen múlt, mert Krisztián börtönben is ült. Akkor a Blikk megkereste a fiú édesanyját, aki elmondta, hogy fia Hatvanban verekedett, de ő csak megvédte magát, mert megtámadták őt és a testvérét. Még a bíróság elé se került az ügy. A villában is kiderült, hogy a felpumpált mellizom mögött érző szív lapul. Egyszer borult ki, amikor a többiek hangos bulizását már nehezen viselve kirohant a hálóból, majd elcsukló, sípoló hangon kiabálni kezdett, hogy mindenki fogja már be végre, mert este van, és ha este van, akkor aludni kell. Nem mellesleg VV Micivel is alkotott ezt-azt.

És akkor most itt van VV9 Krisztián, aki már a beköltözés napján elkezdte fűzni a PUA mester Adrit és az anyja szerint óvodás szintjén álló Cintikét. Utóbbi azért is érdekes, mert a férfi kommunikációt oktató lányt, Adrit pont azzal kábította, hogy neki az számít egy nőben, ha van esze. ez persze nem jelenti azt, hogy Cintike szerény szellemi képességekkel van megáldva, hisz az is lehet, hogy a tulajdon édesanyja ismerte félre picit.

Hát így állunk most a Krisztiánokkal.