Aaron Carterről utoljára 2017 decemberében írtunk, miután azt nyilatkozta, hogy bizonytalan a saját jövőjét illetően, így azon sem lepődne meg, ha egyszer csak arra eszmélne, hogy férfival létesít szerelmi/szexuális kapcsolatot és/vagy örökbe fogad egy gyereket, lévén úgy érzi, készen áll az apaságra. Előbbin annyira mi sem lepődtünk meg, tavaly nyáron ugyanis már pedzegette, hogy biszexuális, utóbbin már jobban, tekintve, mi mindent kellett átélnie ebben az időszakban (letartóztatás, betegségek, testképzavar, fogyás, stb.). Egyik álma azonban, úgy fest, most mégis teljesülni látszik. 

Még csak egy év telt el, és a zenésznek totálisan megváltozott az élete, amit az Instájára feltöltött képes bizonyítékkal támasztott alá. A fotón egy művésszel, bizonyos Lina Valentinával ölelkezik, akivel ugyan hivatalosan csak szeptemberben kezdtek el randizgatni, de már a házasságot tervezik, és ha minden igaz, első (elvileg közös) gyereküket várják.

Ezt egy, az énekes által posztolt tweet-ből következtette ki a külföldi sajtó, ami arról szól, hogy végre mentálisan, fizikailag és érzelmileg is jól van, és megvette élete első lakását. A posztot aztán egy rejtélyes mondattal zárta, amely szerint hamarosan megkéri a lány kezét, akivel meglehet, hogy éppen gyereket várnak. Nos, hamarosan úgyis kiderül, hogy mi a helyzet, ha máshogy nem, Valentinától.