Egyelőre még nincs ítélet, de sejteni lehet, hogy Ambrus Attila pénzbüntetést kap majd az ittas vezetésért, amelynek folyományaként nemrégiben elvették a jogsiját, és ami miatt most hivatalosan is vádat emeltek ellene. 

Borsnak adott nyilatkozata ugyanakkor igen ellentmondásos érzéseket kelt: egyrészt azt mondja, hibázott, és vállalja a következményeit, másrészt viszont igencsak neheztel a hatóságokra azért, amiért azok hallatlan módon nem veszik figyelembe az ő jelenlegi élethelyzetét és magánéleti problémáit. 

Nem tudom, mi lesz, de a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a feleségem, Réka veszélyeztetett terhes. Mi lesz, ha megindul a szülés, én pedig nem ülhetek volán mögé, hogy azonnal elinduljunk?

Nem tudjuk, hogy ők ketten pontosan hol élnek, mindenesetre nagyon eldugott környék lehet, mivel állítólag nincsenek szomszédok, a legközelebbi kórház hatvan kilométerre van, és taxit sem lehet oda hívni. Ezek tükrében valahogy felmerül a kérdés, hogy valóban a hatóságok tehetnek-e arról, hogy Ambrus Attila és veszélyeztetett terhes felesége nem járhat autóval mostanában, vagy esetleg maga a Viszkis, amiért kocsikázás előtt letolt két felest egy rendezvényen. 

Ami meg csak nehezíti a helyzetet, hogy hiába jelent meg nemrégiben a frissen házasodott Berki Krisztiánnal közös könyve, annyira rosszul áll anyagilag, hogy fogalma sincs, miből tudja majd kifizetni a bírságot, amit feltehetően kapni fog. Mivel a havi jövedelme 90 ezer forint (nem tudni, hogy ez nettó vagy bruttó), úgy tervezi, hogy a születendő kislányának félretett pénzből fedezi majd a büntetés költségeit.