Az embernek akár van tévéje, akár nincs, és akár nézi, akár nem, a ValóVilág történéseiről akkor is van tudomása. Úgyhogy VV Vivient most nem is mutatjuk be újra (itt és itt olvashat róla, ha szeretne), hanem arról számolunk be, hogy milyen új információmorzsát osztott meg magáról. A gyűrűs menyasszony szerdán arról mesélt a villatársainak és így bárkinek, akik nézi a műsort, hogy hatévesen egy szén-monoxid mérgezés után a halálból kellett visszahozni. Ez pedig nem amolyan túlzás, Vivien elmondása szerint konkrétan leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

Ebben a videóban meghallgathatja a lány beszámolóját az esetről, tovább görgetve pedig elolvashatja a több reggeli bulvárhírt röviden.

  • Liptai Clauda végre a saját lábára akar állni és nem szeretne tovább csak alkalmazottként dolgozni - írja a Bors. Ez pedig azt jelenti, hogy Liptai mostantól a férjével még többet fog dolgozni cukrászprojekteken és emellett januártól sminkvideókat is fog készíteni.
  • A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva, sokkal szomorúbb élethelyzetről számolt be szintén a Borsnak. Az asszony egyike a devizahitel károsultjainak és most azért került még az eddiginél is nehezebb helyzetbe, mert a szülei sírhelyeinek a bérleti ideje lejárt és fél éve van újra megváltani ezeket, de a tartozása miatt nincs erre fedezete.
  • Kicsit vidámabb vizekre evezve, de még mindig maradva a Borsnál és a retro sztároknál: a lap a modellből lett Marjai Juditról ír, pontosabban arról, hogy a nővel újrafotózták a 1989-es Füles címlapját és még mindig milyen jól néz ki. Valóban így van, itt megtekintheti ön is!
  • A végére pedig még egy modellhír: Mihalik Enikő úszott egyet Hosszú Katinkával, erről pedig fotó is van. Íme: