New York egyik régi hagyománya (1924 óta), hogy hálaadás napján felvonulást rendez a Macy's nevű áruház. Ez a világ legnagyobb parádéja (legalábbis amióta a Love Parade-ek kimentek a divatból), és mindig vannak sztárvendégek is a tévé által közvetített műsorban. Idén Rita Ora lépett fel a menettel haladó egyik kamionon, és az volt a döntés, hogy playbackelni fog. Sajnos azonban a technika közbeszólt, az énekesnő valószínűleg kicsit később hallotta a zenét fülhallgatójában, mint a közönség. Ennek eredménye az, hogy totál el volt csúszva a tátogás a playbackről szóló dalhoz képest, ami így nézett ki.

A Macy's később elismerte, hogy ők hibáztak, és valóban a technikán múlott a baki. Ezt Rita Ora ki is rakta a Twitterére.

Mint ahogy Rita Ora arról is váltott egy üzenetet a szintén fellépő John Legenddel, hogy a playbackelés ezen az eseményen nem az énekesek döntése, hanem csak így oldható meg a fellépés a mozgó kamionon.

Rita Orának mindenesetre hiába kínos az eset, jól jön neki, hogy pont ma beszélnek róla, mert ma jelent meg az új albuma Phoenix címmel.

(via Daily Mail)