tk3s x17 jaden smith 021618 04

Jaden Smith bizonygatja, hogy meleg, de senki sem hisz neki

vik
2018.11.26. 10:32

Jaden Smith nem először próbálja megértetni az emberiséggel, hogy a saját neméhez vonzódik, egyelőre azonban úgy fest, nem született a Földre olyan bizonyíték, amellyel ha előállna, hinnének is neki az emberek. 

Tyler, The Creator.
Tyler, The Creator.

 

Pedig Will Smith furahajú, de nagyon okos fia nagyjából egy hónappal ezelőtt pedzegette először, hogy a 27 éves hip-hop előadó Tyler, The Creatorrel jár, de a sajtó akkor és azóta is csak bizonytalanul latolgatja, vajon viccelődött-e, vagy tök komolyan gondolta, amit mondott. Valahogy az előbbire gyanakodnak, alighanem azért, mert Smith nemrégiben még egy nőnemű modellel járt, de annak is köze lehet hozzá, hogy Tyler a felvetés hallatán felröhögött, majd egész egyszerűen őrültnek nevezte a 20 éves rapper-táncos-színészt. 

Egyébként meg simán lehet köztük valami, nézze csak meg, EGY KÉPEN SZEREPELNEK, és a baseballsapkájuk is tök hasonló!
Egyébként meg simán lehet köztük valami, nézze csak meg, EGY KÉPEN SZEREPELNEK, és a baseballsapkájuk is tök hasonló!

Smith azonban ragaszkodik a történetéhez, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy most a Beats 1 nevű rádióban is felhozta ugyanezt. 

Korábban azt mondtam, hogy Tyler, The Creatorrel járok. Nos, ez bizony így igaz

- jelentette ki. Tyler azóta nem reagált semmit, de minden bizonnyal ennek is eljön majd az ideje, ahogy legutóbb is eljött. Ha szeretné meghallgatni a műsort, és hangból leszűrni, hogy Jaden Smith kamuzik-e, ezen a linken gond nélkül megteheti.

Nos, mire jutott?

 • 1087
  Egyértelműen kamu, csak nem tudom, ennek mi értelme van.
 • 462
  Igazat mondhat, de akkor miért tagadja Tyler?
 • 454
  Szerintem igazat mond.
 • 209
  Tuti, hogy hazudik.