kulcsarris

Kulcsár Edina lefényképezkedett Chuck Norrisszal is

2018.11.27. 07:59

Budapestre jött Chuck Norris, és a filmsztár Kulcsár Edina Instagramján is megjelent, kedvesen mosolyog az oldalrafont hajú helyi híresség oldalán. Az egykori szépségkirálynő ezek szerint nagyon szeret legendás férfiszínészekkel találkozni, akkor is kért közös fotót, amikor Terence Hill volt itt Budapesten.

View this post on Instagram

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina *** (@edinakulcsar_official) on

Egy csomó más hazai vonatkozású kishír van mára is, szóval lassan és beosztva kortyolgassa ma a kávét!

  • A Survivor második évadát megnyerő Tömböly Dáviddal a Blikk közölt interjút, amiből kiderül, hogy a fiatalember majdnem tíz kilót fogyott a vetélkedő alatt, úgyhogy amikor hazaért, csak úgy habzsolta a mogyorókrémes palacsintákat. (Vajon csak a Blikk nem mer márkaneveket leírni vagy tényleg nem volt pénze Survivor Dávidnak igazi Nutellára?)
  • Vádat emeltek Pásztor Anna zaklatója ellen, amiről az énekesnő pont a születésnapján értesült, írja szintén a Blikk.
  • És még mindig Blikk: az X-faktorból frissen kiesett rockabilly-zenekar, a Ricky and the Drunken Sailors fog zenélni a műsorvezető, Kiss Ramóna esküvőjén.
  • Hódi Pamela egy smink nélküli fotót tett fel magáról az Instagramjára azzal, hogy „nyilván nem életem képe, kétnapos vírussal a hátam mögött, amiből már kezdek kijönni végre, a szempilláim a hajam és úgy az egész testem nincs a toppon, DE ez is Én vagyok.” Én, nagybetűvel, merthogy adjuk meg magunknak a kellő tiszteletet.
  • Solti Ádám, a Barátok közt jóképű színésze elvesztett egy fogadást, és ezért lilásra-rózsaszínre festette a haját. A végeredményt az Instagramján mutatta meg ő is, elkámpicsorodott arccal.
  • Pumped Gabó pedig egy hajléktalanná vált bácsi javára gyűjt pénzt a Facebookon az alábbi videó segítségével.