Az egyik legparádésabb összeesküvés-elméletet szállította le a Globe nevű amerikai bulvárlap.  Az újság arról írt egy leleplező cikket, hogy Diana hercegnének Vilmos és Harry előtt született egy lánya, ám a gyerek annyira titokban jött világra, hogy még maga az anya sem tudott róla. A lapnak állítólag egy Sarah nevű nő adott interjút, aki azt mondja magáról, hogy a hercegné lánya, annak ellenére, hogy nem is Diana adott neki életet. 

De hogy is van ez?

Nos, Sarah állítólagos elmondása alapján a lap azt írja, hogy a története egy titkos nőgyógyászati vizsgálton kezdődött. A pletyka szerint ugyanis mielőtt beházasodhatott volna a királyi családba, Dianának fel kellett keresnie egy orvost, aki megállapította róla, hogy termékeny-e. Bár a vizsgálatot a királyi ház egyik bizalmas orvosa végezte, valahogy mégis odakeveredett egy másik meg nem nevezett szakember is, aki a tesztelések során az akkor még csak leendő hercegnéből kilopott néhány megtermékenyített petesejtet, hogy aztán ezt beültesse a saját feleségébe. Így született meg Sarah 1981 októberében, nyolc hónappal Vilmos előtt. 

A lap, a sztori megerősítése végett egy (erősen photoshop-gyanús) fotót is közölt a lányról:

Az állítólagos interjú egyébként azzal zárul, hogy a lány elmeséli a lapnak, hogy ő is csak az után tudta meg, hogy ki az igazi anyja, és hogy mesterséges megtermékenyítéssel jött világra, miután sokan hasonlították Dianához. Ám, mikor ennek az információnak a birtokában megpróbálta felvenni a kapcsolatot a biológiai családjával, akkor olyan fenyegetéseket kapott, hogy végül egészen Amerikáig kellett menekülnie.

Érdekesség, hogy a Globe nem először áll elő ezzel a sztorival, 2015-ben számoltak be először Sarah-ról, akivel állításuk szerint azóta már Károly herceg, Katalin hercegné és Meghan is találkoztak. A lap egyébként, mikor épp nem Diana eltitkolt lányának létezését bizonygatja, akkor előszeretettel kelti sztárok halálhírét, írja meg Károly hercegről, hogy meleg és az egyik leghangosabb szócsöve annak az elméletnek is, hogy Obama nem amerikai állampolgár.

Ez után pedig mindenki maga döntse el, hogy vajon Sarah egyáltalán létezik-e és ha igen, akkor Diana lánya-e. Mindenesetre a sztorija legalább annyira szórakoztató összeesküvés-elmélet, mint az, hogy Eminem igazából csak egy robot, vagy az, hogy Louis Tomilson fia nem is létezik.

Forrás: The Frisky