Egyelőre teljesen bizonytalan, hogy Liptai Claudia mikor, vagy hogy egyáltalán a közeljövőben tudja-e folytatni TV2-s munkáit. Ennek oka, hogy kisfia, Marcell a család ausztriai üdülésén rosszul lett, és kórházba szállították. 

A műsorvezetőnő emiatt hagyta ki a vasárnap esti Sztárban sztár zsűrizését, és emiatt bizonytalan az is, hogy képes lesz-e elvállalni a pénteki Csak show és más semmi műsorvezetését Ördög Nóra mellett. A Bors megkereste Liptai menedzserét, aki szintén nem lát a jövőbe, ezért csak annyit mondhat, hogy a kisfiú állapota dönti el, a műsorvezetőnő visszatér-e a képernyőre mostanában. 

Ezt maga Liptai Claudia is megerősítette a Facebookon és az Instagramon, ahova egyúttal a sok, aggodalmat kifejező rajongói levélre is reagált, majd megnyugtatólag közölte, hogy a kisfiú már otthoni környezetben gyógyul. 

Kedves Mindenki!

Nehéz napok vannak mögöttünk és még bőven a lábadozást éljük, de már itthon. Bár Marci még nagyon pici, és remélem, nem is fog erre emlékezni, de mindenképp megmutatom neki azt a szeretetcunamit, amit az elmúlt napokban kapott. Külön köszönjük az orvosoknak és a nővérkéknek az odaadást és a szakértelmet. A munkámat pedig természetesen akkor folytatom, ha azt Marci állapota megengedi.

 Amennyiben ez nem a héten következik be, a pénteki show-t egyedül vezeti Ördög Nóra, a Sztárban sztárt pedig a három férfi zsűritag viszi majd a hátán.