Az általában igen sarkosan és végletesen véleményt formáló Puzsér Róbert a mai napon egy olyan bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amellyel a vadászok és az állatvédők között jelenleg kicsit sem működőképes kompromisszum kialakítására törekszik. Érvel az etikus vadászat és vadgazdálkodás mellett, ugyanakkor állítja, hogy  „ehhez a mulatsághoz visszataszító kulturális minták tartoznak”.

A posztja sokkal kevésbé megosztó a többinél, hiszen, ahogy ő is mondja, egy picit mindenkinek igaza van, de senkinek sem teljesen. Meglepő ez, elvégre tőle leginkább az ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatásokhoz szoktunk, és míg Sebestyén Balázstól pontosan ezt kaptuk, addig Puzsér egészen visszafogottan írta le, hogy mit gondol a témáról. 

A témáról, amely azóta pörög kiváltképp, amióta Nagyvisnyó mellett kilőttek egy védett farkast, majd az RTL Klub műsorvezetője kijelentette, hogy a vadászok többsége az erőszakban hisz, kisebbségi komplexusos, „péniszhosszabbító” és alkoholista, akik jobban tennék, ha egymásra lövöldöznének az állatok helyett. Kíváncsian várjuk, Puzsér megnyilatkozására miként reagálnak majd a vadászni szerető hírességek, azt már úgyis tudjuk, Sebestyénről mit gondolnak

És akkor most álljon itt a kritikus posztja teljes egészében: 

Ezek után kivel ért ön egyet?