Úgy tűnhet, mintha már borzasztó régen tartana a Való Világ 9 Powered by Big Brother, de tegnap még csak a második úgynevezett párbaj zajlott. Az elsőn VV Radics esett ki két héttel ezelőtt, most VV Csoki és VV Ginu közül lehetett választani, amiben az az érdekes, hogy ők bizonyos szempontból egy párt alkottak a villában (ezt úgy értjük, hogy szexeltek).

VV Csoki kétharmados többs... szóval a szavazatok kétharmadát megkapta, sőt egy picit még annál is többet, 68%-ot, ami azt jelenti, hogy fölényesen nyert korábbi szexpartnerével szemben. VV Csoki relatíve sok emlékezetes jelenetben szerepelt eddig, szóval ezek szerint a nézőknek bejön, amit a férfitól eddig láttak.

VV Ginuról mi nem igazán tartottunk sok mindent említésre méltónak a szexelésen kívül, de azért az RTL szerkesztői egy kifejezetten élvezhető majdnem másfél percet össze tudtak vágni a játékosnak a villában töltött heteiből, ez látható alább.

Az előemberes rész miatt garantáltan megéri.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Csoki fölényesen kiejtette korábbi szexpartnerét

Korábban szexelt VV Ginuval, vasárnap viszont ellene párbajozott. A szavazáson VV Csoki kétharmados győzelmet aratott, VV Ginu kiesett.

6 · Dec 03, 2018 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments