A Farm című RTL Klub-os műsorban két és fél évvel ezelőtt megismert, majd az adások alatt egymással összejött Briginek és Gergőnek nem sokkal az összeköltözésük után gyerekük született. Ez főként Gergőnek lehetett igazán újdonság, a nő ugyanis eleve három gyerekkel érkezett a kapcsolatba. Ha már farmkodni nem látjuk őket, legalább az életük fontosabb mérföldkövekről hadd számoljunk be: most például kiderült, hogy négy fiuk mellé kislányt is akartak, ezért egy féléves baba nevelőszülei lettek. 

Két gyerkőcnek az elhelyezésére kaptunk engedélyt, de jó lenne már költözni, és akkor több hely is lenne

- nyilatkozta a férfi a Fókusznak, Brigi pedig hozzátette, hogy szerinte nem ő lesz az utolsó gyerek a családjukban. 

Ezek után nincs más dolgunk, mint továbbmenni, és megtekinteni, mi mindent írnak még a magyar bulvárlapok! Folytassuk is azzal a kellemetlen élethelyzettel, hogy a TV2 Sztárban sztár című műsorának szereplői egy emberként betegedtek meg, ami sokakat a kelleténél rosszabbul érintett. Az egymásnak adogatott vírusfertőzés tényét egy Bors-olvasó osztotta meg a lappal, aki tanúja volt annak, amint a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában 

infúzióra kötik Gesztesi Károlyt.

Pár perccel később Sári Évi, a produkció másik szereplője is megjelent, aki megerősítette, hogy az egész stáb agyonfertőzte egymást, és majdnem mindenki megbetegedett. Nem tudni, kitől indult a dolog, mindenesetre Völgyesi Gabi már a legutóbbi élő show-n is érezte, hogy valami lappang benne, úgyhogy akár ő is lehetett A Hordozó. 

Amivel csak lehet, kúrálom magam. Még egy aromatera­peutával is konzultáltam, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy pihentessem a hangszálaimat, és semmi esetre se erőltessem énekléssel. Szerdán és csütörtökön azért már megpróbálkoztam vele, hiszen mégsem állhatok úgy színpadra, hogy egyszer sem próbáltam el a dalaimat

- nyilatkozta. Sári Évi otthon fekszik, a fellépéseit is lemondta, a Sztárban sztáron is csak egyszer áll majd színpadra. 

Aztán:

  • Az X-Faktorban megismert USNK rapduó tagjai nem szeretik a felületes lányokat, akikkel nem lehet beszélgetni, csak mutogatni őket. Szerintük, ha gyereket kell nevelni, egy nő ne a letört körmével foglalkozzon. (Best)
  • Varga Izabella nemrégiben olajjal forrázta le a kezét, ami miatt igen súlyos égési sérüléseket szenvedett. Mivel még mindig nem múlt el, a Barátok köztbe is bele kellett írni a sebhelyeket, ami nem volt nehéz, tekintve, hogy a színésznő által megformált karakter, Nóra jelenleg épp börtönben ül. (Blikk)
  • Hűha: Kiszel Tünde a legszexibb Mikulás –fotó, írja címében a Blikk, az ajánlóban pedig így fogalmaz: észbontóan szexi képpel örvendeztette meg rajongóit Kiszel Tünde: a naptárdíva dögös Mikulás-ruhában villantotta meg hatalmas kebleit. Hogy önnek se legyen kétség, mi számít szexinek a lap szerint, akkor megmutatjuk, íme: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szép álmokat! 😉🤶🎅♥️😘

Kiszel Tünde 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,