Ahogy Donald Trump, úgy a fia sem zárkózott el soha a kínos dolgok posztolásától, így várható volt, hogy a karácsony közeldtével ismét történik majd valami érthetetlen, amin külső szemlélőként lehet egy jót csámcsogni. Hát, így teljesüljön minden vágyunk: Donald Trump Jr. egy fantasztikus fotót posztolt az Instájára, amelyen jól látható, hogy náluk egy, az apjáról mintázott játékbaba funkcionál a fenyőjük csúcsdíszeként. Nyilván adja magát a gondolat, hogy egy ilyen fantasztikus embert fel kell pakolni a karácsonyfára, és ha már életnagyságban kényelmetlenül festene, akkor a miniatűr mása is megteszi majd. Így gondolkodhatott az amerikai elnök utóda is, amikor meglépte a mindenki számára érthetetlen lépést, hogy a szokásosnál pozitívabb, amolyan jézusosan szimpatikus színben tüntesse fel az ő édes jó apját.

Nem tudtam eldönteni, hogy angyal vagy csillag legyen, ezért választottam egy olyat, ami mindkettő egyszerre

- írta a poszt mellé, amelyhez egyébként néhány igazán illeszkedő hashtag is társult, úgymint #karácsony, karácsonyfa, csillag és angyal. Egyemmeg, milyen cuki fiú ez a Donald Trump Jr.!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤣🇺🇸🤣🇺🇸🤣 #triggered #Christmas #christmastree #star #angel

Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) által megosztott bejegyzés,

Oké, mások már nem egészen így gondolták, sőt. Volt, aki azt írta, hogy kíváncsi lenne, a börtönben milyen karácsonyfák vannak, más pedig abban reménykedik, hogy az elnök így próbál bűnbocsánatot nyerni karácsonyra. Ezekkel alighanem arra utalnak, hogy jelenleg is törvényes nyomozás folyik Trump ellen, miután feltételezhető, hogy a 2016-os elnöválasztáson csalással győzte le Hillary Clintont.

Ez nem az első eset egyébként, hogy Trump Jr. kellemetlen helyzetbe hozza magát az Instaközönség előtt: szeptemberben például kigúnyolta dr. Christine Blasey Fordot, aki szexuális zaklatással vádolta meg a jelenlegi legfelsőbb bírót, Brett Kavanaugh-t, augusztusban pedig egy kamu grafikát posztolt (majd szélsebesen le is törölte) arról, hogy apja mennyivel népszerűbb, mint Barack Obama. Nos, kedves Donald Trump Jr., ezen a közösségimédia-szereplésen van még mit gyakarolnia.