Mennyire a szívünkből szól az egyébként kétségtelenül meglehetősen zakkant Candy Ken ezzel a poszttal:

Annyira sötét és szürke ez az évszak önmagában is, miért tesszük még nyomasztóbbá azzal, hogy ilyenkor mindenki felveszi a színtelen/fakó/fekete egyenruháját?! Az emberek valamiért inkább csak nyáron viselnek élénk színű ruhát, pedig most mennyivel nagyobb szükségünk van a nagy szürkeségben egy-két vizuális ingerre! Úgyhogy ebbe a heti trendbe hat olyan nőt szedtünk össze, akik különösen látványosan színesek voltak az elmúlt hét napban. Hálásan köszönjük mindegyiküknek ezúton is – önnek ki tetszik a legjobban?

Kim Kardashian

Pont egy hetet tekerjünk vissza a múlt vasárnapig, azaz ez a mi időnk szerint már hétfő hajnal volt, amikor Kim Kardashian elment a Versace divatbemutatójára New Yorkban. Az eseményre két dolgot vitt magával: a férjét és egy lila színben játszó, fémes ruhát. Amikor egy ilyen dekoltázst tolnak az ember arcába, nehéz a hajgumira koncentrálni, de nekünk feltűnt, hogy színben az is harmonizál a ruhával, a smink pedig szintén. Mindent jobban megnézhet a képösszeállításban, ami rengeteg fotót tartalmaz. Kattintson, különben nem lát mindent!

Diane Kruger

Diane Kruger német színésznő szintén a párjával, Norman Reedusszal vett részt ugyanezen az eseményen. Ez egy dzsekiből és miniruhából álló kombó, elképesztően színes, a '80-as évek elejét és végét egyszerre idéző, kaotikus mintával. Van hozzá szexin aszimmetrikus felsőrész és extraszéles öv, bazi nagy aranycsattal – nem vádolhatjuk azzal Diane Krugert sem, hogy visszafogta magát.

Julia Roberts

Maradunk New Yorkban, de ez már a Ben Is Back című film promóeseménye. Az alkotás címszereplője Lucas Hedges, Julia Roberts az ő anyját játssza a filmben. Julia Roberts általában elég uncsin öltözködött az utóbbi harminc évben, amióta híres, de most a jelek szerint történt valami. Az utóbbi hetekben láttuk már kicsit béna és nagyon fura szettekben, de ezt parkettamintás neonszivárványt kifejezetten imádjuk. Julia Roberts nem szokott ilyeneket bevállalni, de szerintünk bátran kísérletezzen tovább!

Indya Moore

Indya Moore egy nem túl ismert modell-színésznő, nem igazán tudnak róla azok, akik nem látták Ryan Murphynek a nyáron bemutatott, a '80-as évek melegbáljait bemutató új sorozatát, a Pose-t. Ugyanebben a Pose-ban szerepel még James Van Der Beek is, aki szintén ott volt ezen az eseményen, rá is csodálkoztunk a bajszára ebben a posztban. Indya Moore a tarkaság helyett az egyszínűt választotta, az az egy szín pedig a rózsaszín. Két dologtól különösen izgalmas a megjelenése: egyrészt a ruha különleges, néha kissé sátorszerű fazonától, másrészt attól, hogy be van csíkozva az álla, amint azt ön is nyilván rögtön észrevette.

Sofia Coppola

A vasárnap esti Versace után hétfőn a Chanelen volt a sor New Yorkban, és a divatház eseményére Sofia Coppola egy tipikus fazonú Chanel-nadrágkosztümben ment el. A fazon tipikus, de az anyag nagyon különleges, mi fémes-zöldesnek látjuk, de simán lehet, hogy ön mást mond majd. Van benne valami nagyon extravagáns és valami kicsit pizsamaszerű is – az az érzésünk, hogy ez túl fura lesz olvasóink nagy részének, szóval ha önnek bejön, mindenképpen Sofia Coppolát válassza alább a szavazásban!

Ariel Winter

Ki tetszik a legjobban színesben?

Milyen jó Ariel Winternek, neki nemcsak névnapja van, hanem egy egész névévszaka, ami ráadásul pont most kezdődik! A Modern család című sorozattal híressé vált színésznőt a változatosság kedvéért nem New Yorkban, hanem Los Angelesben fotózták a héten, a Refinery29 nevű hely rendezvényén. Spoiler: ő is színesben volt. Ha jól látjuk, ez egy sötétnarancs/világosbarna, bokáig érő farmerkabát, amit összespricceltek hypóval – ez már önmagában minimum említésre méltó, de Winternek ráadásul a relatíve visszafogottan dekoltált aláöltözéke is tarka, méghozzá úgy, hogy továbbvigye a '70-es évekre jellemző, kicsit hippis színvilágot.

A körömlakk és a rúzs ezek közül az árnyalatok közül a vöröset emeli ki szerintünk fantasztikusan jól, de a végső döntés természetesen ezúttal is az öné: ki nézett ki a legjobban? Ha végignézte a fotóösszeállítást, várjuk a szavazatát!