VV Csoki lehet a készítők nagy reménysége, más indok aligha lehet arra, hogy miért nem zárták ki játékból azután, hogy dühében vizespalackkal dobálta meg a társait. A villalakót az idegesítette fel, hogy Zsuzsu, Greg és Reni születésnapi dalt énekeltek Adrinak az éjszaka közepén, amivel az összes villalakót felriasztották álmukból, így pedig megvolt rá az esély, hogy egyikük sem tudja kipihenni magát rendesen (és akkor tök fáradtan kellett volna semmit tenniük másnap). 

Mivel Csoki nem viccből, hanem hisztériából tette, amit tett, indokolt lett volna a kizárás, ahogy a negyedik évadban VV Zsuzsival is megtörtént, miután naranccsal és vizespalackkal (khm) hajigálta meg VV Olivért . Ezzel gyakorlatilag mindketten megszegték a villa egyik legalapvetőbb szabályát, miszerint nem szabad veszélyeztetni más villalakók testi épségét.

Oké, a tegnapi adásban látott jelenet közel sem volt olyan súlyos, mint a fent említett, ráadásul narancs sem volt benne (úgy látszik, ez sokat számít), a dobálózás ténye mégis megtörtént. Csokival biztos, hogy nem lettek volna ennyire elnézőek, ha a palack célt ért volna, de ez végül csakis azért nem történt meg, mert tök sötét volt, és nem látott jól célozni. Ebben az esetben tehát a szándék megvolt. 

Ön mit gondol? Ki kellett volna zárni ezért VV Csokit?