VV Mici sajátosan szexi öltözékben állít karácsonyfát

vik
2018.12.12. 13:00

VV Mici neve azzal került be a köztudatba, hogy annak idején szégyenérzet nélkül szexelt és őrjöngött a Való Világban, megalapozva ezzel az idei évad hangulatát. Mici szerelembe is esett egyik villatársával, bizonyos VV Krisztiánnal, akivel jó darabig se veled, se nélküle kapcsoladban éltek, így volt szó házasságról, egymás szapulásáról és szakításról is, az életük jelentős pillanatairól a közösségi médiában is beszámoltak. 

Mostanában azonban a páros nőtagja inkább a külsejével igyekszik felhívni magára a közvélemény figyelmét, ami általában sikerül is neki. Legutóbb például nagy port kavart egy fotójával, amelyre a kommentelők többsége úgy reagált, hogy 

VV MICINEK TÚL NAGY AZ ÖNBIZALMA,

ugyanakkor mások szerint úgy tökéletes, ahogy van. Jó hírünk van, ez az önbizalom azóta sem apadt benne, sőt. A napokban több, karácsonyra készülődő fotót töltött fel az instájára, amelyek több kérdést is felvetnek, de egyikre sem adnak választ:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Én már nagyon várom a Jézuskát 😁🎄 @viks.beauty

Hungarian Big Brother 🎥 VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

 A legfontosabb mégis talán az, hogy 

Ön is ilyen szerelésben, pozitúrában, környezetben, dobozzal a kezében várja a Jézuskát?

 • 625
  Tényleg túl sok az önbizalma, ezt nem kéne erőltetni :/
 • 498
  Abszolút!
 • 230
  És akkor most addig tartja a kezében azt a dobozt, amíg el nem jön a Jézuska?
 • 225
  Jaj, angyalom, öltözz fel, hát meg fogsz fázni!
 • 216
  Hagyjátok már, szerintem tök dögös a csaj!
 • 161
  Hát nagyon nem :D
 • 147
  Hol játszódik ez a jelenet? A Westendben?

Akármit is válaszolt fentebb, tudnia kell, hogy Mici követői között olyan nőnemű személy is akad, aki úgy érzi, a volt villalakó erőt adott nekik ahhoz, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, ezért egyenesen a példaképének tekinti őt. Másoknak csak simán bejön, amit látnak, „uh istenem senki nem ijen szep mindt te”, fogalmazott egyikük. Annak, aki már túlzásnak tartja a fenti fotót, jó hírünk van, van belőle másik, sőt, egy visszafogottabb, zsivansi mackós verzió is, hogy elhiggyük, VV Mici TÉNYLEG NAGYON várja a karácsonyt. Ezekkel búcsúzunk: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikukislány 😍🤶🏼 @viks.beauty ❤️❤️

Hungarian Big Brother 🎥 VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,