VV Krisztiánról a Való Világ 9 kezdete óta pontosan tudjuk, hogy elképesztően tahó módon bánik a nőkkel, és sajátos módon adja a tudtukra, hogy szerinte hol is van a helyük a világban. Ő az a személy, akinek a tekintetében sajnos nem is olyan mélyen mindig ott lapul, hogy egyszer elborul az agya, és egy darab fogpiszkálóval kiirtja a villa teljes közösségét hirtelen. Jó, nyilván túlzunk, de azért nem a legbájosabb személyiség, be kell látni, és ezt a legutóbbi, szerdai összefoglalóban is kiválóan bizonyította. 

Az Adri születésnapját követő reggelen Krisztián, ahogy általában, úgy most is VV Vivien mellett ébredt, majd az első dolga volt szendvicset követelni magának. Miután a lány felhívta a figyelmét arra, hogy tulajdonképpen neki is van keze, amivel megcsinálhatná, sőt, egyszer az életben lehet, hogy ő is kedveskedhetne reggelivel neki, Krisztián őrjöngőrohamot kapott, mivel

szerinte ez a nő dolga, és amÚgy sem érti, Viviennek miért nem az az első gondolata reggelente, hogy ő éhezik.

Nézze meg a videót, és ámuldozzék, micsoda lovagias férfiak élnek még a mai világban:  

VV Krisztián lesz a hétvégi párbaj egyik résztvevője, a másik pedig Adri, akit kihívott. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyikük személyiségével képes jobban azonosulni, így arra kérjük, szavazzon! 

Ön kit vár vissza a villába a párbaj után?

HOGY NE CSAK A VALÓ VILÁG 9 KIFINOMULT SZEREPLŐIRŐL OLVASHASSON, KÖRBETEKINTÜNK ÖN HELYETT, HOGY MIT ÍRNAK MÉG A LAPOK, ÉS RÖVIDEN ÖSSZE IS FOGLALJUK. 

  • Kis Judit, a Groovehouse énekese nyolc évvel az autóbalesete után házasodott össze dobos párjával, Nagy Rolanddal, a kapcsolatról azonban hamar kiderült, hogy mégsem  olyan csilivili, mint az esküvőjük volt. Utóbbira rengeteg embert hívtak meg, és igazán nagyszabásúra sikeredett, így Judy aztán nem mert kilépni a kapcsolatból, mert úgy érezte, ekkora hepaj után megszólnák és elítélnék őt az emberek. De végül meglátta az újságban, hogy Ördög Nóra is simánlazán elvált a férjétől pár hónappal a látványos esküvőjük után, így ő is meg merte lépni ugyanezt. (Bors
  • Kálloy Molnár Péter megígérte, hogy életmódváltásba kezd, ezt meg is tette, így a rosszulléte után másfél hónappal úgy fest, ismét színpadra állhat. (Blikk
  • Hosszasan latolgatja a Bors, hogy ki lesz Liptai Claudia utóda a TV2-s műsorokban, és mivel Ördög Nórának ez már alighanem túl sok lenne, a lap Mádai Vivienben és Stohl Lucában gondokodik leginkább. A csatorna úgy nyilatkozott, hogy nemsokára gondoskodnak utánpótlásról, szóval nem kell izgulni fölöslegesen. 
  • Radics Gigi a családjával tölti a szentestét. Elképesztő, köszönjük ezt az információt a Blikknek! 
  • A legérdekesebbet hagytuk a végére: a Konyhafőnök VIP szerda esti adásában Spitzer Gyöngyi Somának csigából kellett épkézláb ételt készítenie, ami elég nehezére esett, tekintve, hogy gyerekkora óta kileli a hideg a csúszómászó állatok, kiváltképp a csiga látványától. Azt mondja, az okokat mélyen, nagyon mélyen kellett keresni, végül egy pszichoterapeuta és egy kineziológus segített ráeszmélnie, hogy azért irtózik a csigától, mert a szülei fiúgyereknek várták, de lány lett belőle. „Egyfajta csalódással jöttem a világra, mivel nem volt kukacom” - osztotta meg az életét meghatározó traumát Soma.