Meglepően heves indulatokat váltott ki Meghan hercegné pár perces szereplése a brit Fashion Awardson. Harry herceg várandós felesége díjat adott át, egyenesen annak a divattervezőnek, aki az esküvői ruháját megálmodta. Ám igazából Meghan terheshasa volt az, ami mindenki elől a ellopta a show-t az estén

A hercegnén ugyanis a terhessége ötödik hónapjában már rendesen látszik, hogy várandós és ezt csak még jobban kiemelte az, hogy a kismama egész végig, míg a színpadon volt ölelgette és simogatta a hasát. Ez pedig óriási hibának bizonyult, legalábbis olyan szempontból, hogy nagyon sok netező szimpátiáját nem sikerült elnyernie a kéztartásával, sőt, sorra érkeznek a durva beszólások a hasölelgetésre.

Úgy szorongatja a hasát, mintha attól félne, hogy valaki ellopja

- írta egy ismeretlen kommentelő. Mások egyenesen meg vannak győződve arról, hogy a hercegné igazából nem is terhes, ugyanis szerintük teljesen természetellenes volt, ahogy le sem vette a kezét a hasáról.

Persze vannak olyanok is, akik a sógornőjével hasonlítják össze:

Megtanulhatná Katalintól, hogyan kell terhesen pózolni. A két kezedet diszkréten a hasad alá teszed, nem markolászod úgy mint Demi Moore.

Sokakat pedig azért irritálnak a hercegnéről készült fotók, mert úgy vélik, ezzel Meghan feleslegesen felhívja a figyelmet arra, hogy terhes, pedig ezt már úgyis mindenki tudja. 

És természetesen a mémgyártók sem maradtak ki ebből a buliból se:

Ön hogyan viszonyul Meghan hercegné hasölelgetéséhez?

Forrás: news.com.au