Mivel jó dolog szép, szerelmes párokról előnyös fotókat nézegetni, úgy éreztük, nem hagyhatjuk cikk nélkül Palvin Barbara és Dylan Sprouse friss közös képet, amit a magyar modell osztott meg az Instagramján. A fotó láthatóan valami meleg helyen készült a párról, akik úszkálás után, fürdőruhában pózoltak a kamerának. Ennél több izgalom nincs a képen, de mivel jó rájuk nézni, megmutatjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📸 @wattsupphoto

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Mivel mindketten modellek, nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy a kép nem a családi fotóalbumba készült, amit majd az unokáiknak fognak mutogatni, hanem valamilyen közös munka eredménye. 

Palvinnak egyébként idén volt néhány igazán emlékezetes melója, hat év kihagyás után ugyanis végre újra részt vett a Victoria's Secret éves bugyibemutatóján, és ismét felkérték a Sports Illustrated fürdőruhás számához modellnek.

A szakmai sikerek mellett pedig láthatóan eléggé élvezi azt is, hogy több évnyi szingli lét után végre újra van pasija. Az nem teljesen világos, hogy mióta vannak együtt (bár azt lehet tudni, pontosan melyik napon mélyült el a kapcsolatuk), mindenesetre először a nyári foci vébén mutatkoztak együtt nyilvánosan, majd szeptemberben tették hivatalossá, hogy járnak. Azóta pedig ilyen szép közös fotókat is posztolnak magukról. Awww!