Sebestyén Balázsnak még novemberben volt egy elég emlékezetes és szereotípiákkal tűzdelt kirohanása a vadászat, illetve a vadászok ellen, ami aztán elég nagy port kavart, többek között az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, Bajdik Péter levelet írt tiltakozásul, amiben azt kéri, hogy a kérdéses rádióadást töröljék az internetről. A téma most azzal folytatódik, hogy a műsorvezető azt mondta egy adásban, hogy el fog menni egy vadászatra, sőt, a nagyobbik fiát is magával viszi. De ahogy nézzük, nem bocsánatkérésről vagy nyilatkozatvisszavonásról lesz szó.

Szívesen odamegyek húsz-harminc vadászhoz, ahol elmondom, igen, én mondtam, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. Nem meggyőzni akarom őket, abszolút lelkiismeretesen belenézek bárki szemébe

– mondta Sebestyén Balázs a Blikk szerint.

További hírek hírességekről hétfőre:

  • Tegnap este volt egy párbaj a Való Világban, aminek az lett a vége, hogy kiesett VV Krisztián, mert a szavazatok kevesebb, mint negyedét kapta csak meg, győzött Adri 76,87%-kal. Ez még jobb eredmény, mint amivel VV Csoki győzött két hete, és megegyezik azzal, ahogy az olvasóink szavaztak egy nemhivatalos velvetes közvéleménykutatásban ebben a cikkben, ami mellesleg VV Krisztián kissé szexista nézeteit mutatja be. Itt van egy videó az RTL-nél a párbaj végéről.
  • Vége lett a Sztárban sztárnak vasárnap este, itt a TV2 videója Freddie győzelméről.
  • Még péntek este meg a Csak show és más semminek lett vége, azt Vastag Csaba nyerte, természetesen erről is van videó a TV2-nél.
  • Vége lett az X-faktor legutóbbi szezonjának is az RTL-en, és a műsorvezető Kiss Ramóna azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a terhessége miatt nem tudja, hogy jövőre is vállalja-e majd ezt a munkát, merthogy a baba megszületése után számára az anyaság lesz a legfontosabb.
  • Az X-faktort szombat este egyébként USNK nevű erdélyi rapduó nyerte, itt nézhet meg egy videót az ünneplésről.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Balázs el fog menni vadászni, a fiát is viszi

Botrány lett a vadászok elleni kirohanásából, de most se bocsánatot akar kérni. A hírekben még: ki nyerte idén a Sztárban sztárt és az X-faktort?

10 · Dec 17, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments