Üdvözöljük ezen az igazán hideg reggelen, mikor mínusz 6 fokra ébredtünk! Azt javasoljuk vegyen magához gyorsan valami forró italt, mi pedig már soroljuk is a legfontosabb bulvárhíreket mellé.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk a Bors nyomán: Curtis elfelejtett elmenni egy jótékonysági rendezvényre, ahol hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyerekek várták. Nem meglepő, hogy se a gyerekek, se a szervezők nem voltak elragadtatva attól, hogy a rapper nem jelent meg, és mivel állításuk szerint semmilyen telekommunikációs eszközön nem érték el, így végül az említett cikkel sikerült csak választ kicsikarniuk belőle. A zenész szerint lejáratás áldozata lett.

Curtis a Facebookon írta meg pár sorban, hogy ő nagyon lelkiismeretesen előre lemondta a rendezvényt, mert olyan dolog jött közbe neki, amit nem tudott átrakni. A lapot és a szervezőket pedig hazugsággal vádolja, ami miatt már fel is vette a kapcsolatot az ügyvédjével, aki mint írja: megteszi a lépéseket a továbbiakban!

Ezzel szemben a szervezők azt mondják, hogy őket sem írásban, sem más formában, senki nem tájékoztatta arról, hogy Curtis halaszthatatlan teendői miatt távol marad a rendezvényüktől. 

De mit írnak még csütörtök reggel a bulvárújságok?

  • Például van új hír Bochkor Gáborról és Várkony Andreáról. A Bors most épp azt írta meg velük kapcsolatban, hogy külön töltik a karácsonyt (ami talán népiképp érthető is, hiszen hónapokkal ezelőtt szakítottak).
  • A Blikk pedig eközben kiderítette, hogy mi áll Pásztor Anna zaklatójának az elmeorvosi jelentésében. Kapaszkodjon meg, mert nem fogja elhinni, a férfiról az derült ki, hogy: „sztárokhoz fűződő, illuzórikus, túlfűtött szexuális vágya van."
  • Szintén Blikk információ, hogy Sári Évi magánál tíz évvel fiatalabb férfit szeret, már két éve. A párról van fotó is, amit itt nézhet meg.
  • És, hogy valóvilágos hír is legyen: Roli megnevezte, kit hív ki párbajra. A srác Erát viszi, hogy: megnézzék, ki szúr hátba kit. Lehet tövig rágni a körmöket!