Lassan minden napra jut egy hír Curtis megbízhatatlanságáról, úgyhogy semmi meglepő nincs abban, hogy ma is kénytelenek vagyunk beszámolni róla. Legutóbb arról írtunk, hogy a zenész elfelejtett elmenni egy beígért jótékonysági karácsonyra, amivel háromszáz állami gondozottnak és fogyatékkal élő gyereknek okozott baromi nagy csalódást, pláne, hogy állítólag magyarázatot sem adott a jelenségre. Csak később, miután a fél magyar sajtó megírta az esetet, reagált: azt mondta, szépen, ahogy azt kell, előre lemondta a fellépést, mert olyan dolog jött közbe neki, amit nem tudott átrakni. Az esetről elsőként beszámoló Borsot és a szervezőket ezért hazugsággal vádolja, és már fel is vette a kapcsolatot az ügyvédjével, aki megteszi a lépéseket a továbbiakban.

Egyelőre nincs fejlemény az ügyben, de ahogy ilyenkor lenni szokott, előbújnak rejtekeikből a jól informált ismerősök, akik szívesen nyilatkoznak. Most például egy technikus világított rá, mennyire megbízhatatlan személyként tartják számon Curtist a szakmán belül is. 

2018. január 12-én például egy Ganxsta Zolee és a Kartel bulin kellett volna fellépnie a Barba Negrában, amire Curtist is meghívták, hogy adjon elő egy számot. Neki ehhez azonban, állítja a technikus, nemigen fűlött a foga, de az érte járó pénzt azért eltette. 

Telt házas buli volt, Curtis megjelent a megbeszélt időpontban, a koncert előtt. Curtis megkapta előre a gázsiját, az öltözőben várt a színpadra lépésre. Amikor ő következett, felkonferálták, de nem érkezett meg a színpadra. A fiúk lementek megnézni, mi van vele, és a hűlt helyét találták. Szó nélkül hazahúzott a buliról. Ilyet még soha nem ta­pasztaltam

- nyilatkozta a technikus a Borsnak, majd hozzátette:

sokan szidták Majkát, amiért nyilvánosan el­mondta, mi a probléma Curtisszel, de úgy fest, neki volt igaza.

De itt még mindig nem ért véget a Curtis megbízhatatlanságáról szóló beszámolófolyam. A rapper közreműködött a The Biebers Minden este című dalában, amelyhez a zenekar jó sok pénzért klipet is forgatott volna, ám a pénz nagy része arra ment el, hogy kibéreljék a helyszínt, a technikát, kifizessék a stábot,

ÉS ÓRÁKAT VÁRJANAK CURTISRE. KÉTSZER IS.

Harmadszorra hálistennek már hajlandó volt megjelenni. A The Biebers sajtósa azt közölte, hogy így sem változott a klip költségvetése.