A Való Világ Powered by Big Brother pénteki adása egy igen váratlan fordulatot tartogatott. Nádai Anikó bejelentkezett a villába, majd közölte a lakókkal, hogy mindenki szedje össze magát egy kicsit, mert komoly dologról lesz szó. Általában nem viccből szoktak élőben bejelentkezni a műsorvezetők a villába, most sem volt ez másként. Nádai felvezette, hogy a nap folyamán történt egy sorsfordító dolog. Erre leadták a felvételt, amin ZSuzsu és Csoki valamin összeszólalkozik, mire Csoki a háló egyik ágyában fekve a kb. két méterre tőle lévő Zsuzsuhoz vág egy körömreszelőt, ami a lány fejét találja el. Itt Greg jelezte, hogy azért egy éles tárgyat ne dobáljon mások feje felé, mert akár a szemét is kidobhatta volna Zsuzsunak. Csoki mondta, hogy nem direkt volt, nem a fejét, nem a szemét célozta, de a vitát egy "Leszarom!"-mal le is zárta.

Nádai Anikó a Való Világ szabályzatának ide vonatkozó pontját ismertetve közölte, hogy Csoki veszélyeztette egy játékostársának testi épségét, így azonnal el kell hagynia a villát, számára véget ért a Való Világ 9.

Korábban is volt ilyen. VV Olivér addig hergelte az egyik Zsuzsit, míg végül a lány vizes palackokkal és naranccsal kezdte megdobálni őt. Ezért is azonnali kizárás járt. Legutóbb VV Simon volt az, aki letépte a pólót VV Vikiről. Szintén kizárást érdemelt a tett.