Reméljük, nincs túlzottan lehangolva attól, hogy vége a karácsonynak, de ha mégis, vigasztalja a tudat, hogy jövőre is lesz. Meg persze az is, hogy itt és most elolvashatja délelőtti lapszemlénket, amelyből informálódhat a magyar celebek jelenlegi élethelyzetéről.

Így például az egész frissen megcelebesedett VV Eráról, akinek a Való Világ Powered by Big Brother legutóbbi kiesőjeként nemcsak a játékból való távozás kudarcával kell megküzdenie, hanem egy szomorú családi tragédiával is, írja a Blikk. Az ex-villalakó a napokban veszítette el szeretett dédnagymamáját, amiről hivatalos oldalán is megemlékezett, méghozzá Adamcsik Norbert Nagymamámhoz című versével. 

Most pedig haladjunk tovább, és nézzünk körül, mit írnak még a lapok! 

  • Liptai Claudia, ahogy nemrégiben megírtuk, felmondott a TV2-nél, ezért mostanában nem nagyon fogják új műsorban látni őt a nézők. Ennek oka, írja a Blikk a Színes Ászra hivatkozva, hogy a szerződése alapján még fél évig nem vállalhat egyik csatornánál sem tévés feladatot, ezért csak olyan produkcióban lesz látható, amelyet a felmondása előtti időszakban forgattak (mint például a Séfek séfe).  
  • Ambrus Attila börtönévei alatt olyan sok emberre haragudott, hogy listát is írt azokról, akiket szívesen elásna. Erről ugyancsak a Színes Ász és a Blikk számol be. 
  • Medveczky Ilona gyógykezelésekre jár a 10 centit zsugorodott gerince és a törött csuklója miatt, számol be róla a HOT! magazin.