ruff-6770

Gregor Bernadett elmondta, miért fontos számára, hogy feleség legyen

2018.12.31. 10:20

Őszi hír, hogy Gregor Bernadett válik a negyedik férjétől, Szarvas Attilától is. Mivel pedig a színésznő mindig nagyon nyíltan beszélt a magánéletéről, most sem mondott nemet a Borsnak, mikor felkeresték, hogy a válásairól kérdezzék. Így derültek ki olyan dolgok, hogy Gregor Bernadett a szakítások ellenére is szereti magát a házasságot, és azt is elmondta, hogy miért olyan fontos számára, hogy ha van egy stabil párja, akkor hozzá is menjen.

Nekem sem a papír fontos, nem akarok közös vagyont. Az a fontosabb, hogy ha elmegyünk valahova és bemutatnak, ne azt mondják rólam, hogy „a csajom”. Fontos, hogy az a férfi, akivel az életemet megosztom, emeljen a legmagasabb státuszba

- magyarázta a színésznő, aki azt is elmondta, jelenleg viszont nem bánja, hogy nincs pasija. Sőt, elképzelhetőnek tartja, hogy mostantól örökké az egyedülállót kell majd bejelölnie a Facebookon párkapcsolati státuszként.

Nincs hiányérzetem az élet semmilyen területén. Negyvenhat éves vagyok, kiforrott személyiség, berögzült szokásokkal, el tudom magam tartani. Nem akarok én már függni senkitől érzelmileg, és nem szívesen kötök már kompromisszumot. Őszintén szólva, most nem is tudom elképzelni, hogy valaha lesz valakim.

Gregor egyébként azzal is tisztában van, hogy nem sokat volt egyedül az élete során, így most megpróbálja kiélvezni a szingliséget, ami mint mondja: önbecsülést és önbizalmat ad neki.