Melania Trumpot néha nagyon utalhatja a stylsitja. Más magyarázatot nem tudunk elképzelni arra, hogy miért 10 centis magassarkúban zavarta el fát ültetni, minek bújtatta bele a hatalmas botrányt kiváltó kabátba, és vajon miért adott rá a napokban egy olyan nadrágot, amiben úgy tűnt, mint aki félig elfelejtett felöltözni? 

Igen, az év utolsó napjaira is jutott egy jó nagy divatbaki az amerikai elnök feleségétől, aki ez alkalommal egy olyan arany színű nadrágot viselt, ami szinte tökéletesen egybeolvadt a bőrével. Az eredményt pedig kétszer is megnézi az ember, hogy megbizonyosodjon róla: a First Lady nem félmeztelen.

A fotón egyébként nem a nadrág az egyetlen érdekesség, hanem az is, hogy nagyon ritka alkalmat örökít meg. Egy olyan pillanatot, mikor az asszony kivételesen megengedte a férjének, hogy hozzáérjen. Tán mégsem a stylist kicsinyes bosszúja a magyarázat a nadrágra, hanem épp erről a szokatlanul, már-már zavarba ejtően, intim pillanatról akarta elterelni a figyelmet? Nem tudjuk, de bármikor szívesen meghallgatnánk erről egy jó kis összeesküvés-elméletet!