Thylane Blondeau nevét ha kimondani nem is tudja (így kell egyébként) már szinte biztos, hogy valamennyire ismeri. A 17 éves francia lány ugyanis először 2007-ben, hatévesen vált világszerte ismertté, mikor őt szavazták meg a földkerekség legszebb gyerekének. Ez után adta magát, hogy modellpályára lépjen, így az elmúlt években több (botrányos) reklámkampányban találkozhatott vele, és hüledezhetett azon, hogy milyen elképesztően hasonlít Palvin Barbarára. Most pedig ismét bizonyítást nyert, hogy az eltelt 11 év mit sem ártott a szépségének, a lány ugyanis duplázott és idén újra legszebbnek választották. Persze már nem az általános iskolás kategóriában.

A TC Calender 1990 óta minden decemberben kiosztja az év legjóképűbb pasija és a leggyönyörűbb arcú nője díjakat, ez utóbbit nyerte meg idén Blondeau, aki az elismerést az Instáján köszönte meg.

A százas listán egyébként Blondeau után a második, a tajvani énekesnő Tzuyu lett, a harmadik helyet pedig az izraeli Yael Shelbia szerezte meg. Ebben a videóban megnézheti őket, a másik 97 nagyon szépnek ítélt nővel együtt:

De, ha már fentebb belengettük, hogy a legjóképűbb pasi díját is kiosztották, nem titkoljuk el, hogy ki kapta: idén Jason Momoa lett a legvonzóbb férfi. Őt Blondeau-hoz hasonlóan szintén egy ázsiai sztár követi, Cson Dzsongguk dél-koreai énekes, a harmadik helyre pedig Idris Elba futott be, akit egyébként a People már megválasztott az év legszexibb pasijának. Szóval biztos, hogy a jelenlegi szépségtrendek szerint a majdnem-James-Bond Elba külsőre ideális férfi, a Palvin Barbara hasonmás Blondeau arca pedig kétségkívül nagyon esztétikus.

Ja, és itt a videó a 100 jóképű férfiról is, hiszen őket is érdemes végignézni: