16700551 1193685990752150 3392108360116347469 o

Volt pisi-gate és szakításpara is a Vajna házaspár 8 legnagyobb idei pillanatai között

2018.12.31. 10:28 Módosítva: 2018.12.31. 10:28

Míg 2017 végén azt mondtuk, hogy alighanem az volt Vajna Tímea févöritje, az idei esztendejéről inkább a hullámvasút szó jut eszünkbe. Hiszen a Vajna házaspár 2018-ban olyan soha nem látott mélységeket és magasságokat élt meg, hogy a külső szemlélőnek, aki velük együtt száguldott az elszabadult hullámvasúton, sokszor kis híján felfordulhatott a gyomra, természetesen az őrült sebesség miatt. Ebben a tempóban pedig talán már feledésbe is merült egy-két dolog, így magunkra vállaltuk a feladatot, hogy segítsünk önnek felidézni azt a nyolc pillanatot a filmbiztos és neje elmúlt évéből, amikre igazán érdemes emlékezni. Spoiler alert: kellemetlen percek következnek!

1. Asszisztens Ági

Február első napjaiban nem úgy tűnt, hogy az összeállítás, amit most olvas, elkészülhet majd, hiszen elképesztően nagy válságba került a pár házassága.

Andy Vajna ugyanis a Story-gálára Ágival, az asszisztensével érkezett.

Ettől pedig a felesége minden idők egyik legnagyobb ámokfutását rendezte az Instagramon, amiben egy ponton azt is kijelentette, hogy nem fog gyereket szülni a férjének.

IMG 4705
Fotó: Velvet

2. „Örökké szeretlek Andy”

A Story-gálás szakításpara amilyen heves volt, olyan sebességgel is ért végét. Négy nappal Több, Mint Asszisztens Ági felbukkanása után Vajna Tímea Insta-sztoriban tudatta a világgal, hogy a szerelme a férje iránt megingathatatlan.

3. The Great Reunion

A párnak ráadásul úgy kellett kievickélnie a krízisből, hogy mindeközben más-más kontinenseken tartózkodtak. Persze, hogy ezek után mi, és velünk együtt sok Velvet-olvasó, lélegzetvisszafojtva várta a nagy újraegyesülést, aminek február 22-én kellett volna megtörténnie, hiszen akkor utazott Andy Vajna Los Angelesbe. Ám jól megtréfáltak minket Vajnáék és csak még jobban széjjel szedték az idegszálainkat, hiszen végül egészen márciusig kellett végül várni Vajna Tímea reuntied hastaggel ellátott, férjével közös fotójáig. 

4. Andy Vajna és nagyi, mint két tojás

A békülés már csak azért is jó volt, mert ezt követően a filmbiztos és a fánkmágnás visszatérhettek, ahhoz hogy már megszokott módon, boldog házaspárként okozzanak ép ésszel felfoghatatlan pillanatokat. Ilyen volt például az, mikor Vajna Tímea rácsodálkozott, hogy a férje és nagymamája, mennyire hasonlítanak egymásra.

5. Babaprojekt

Amióta Vajna András György és Palácsik Tímea egybekeltek, időről-időre felmerül a gyerekkérdés. A gyémántkereskedő üzletasszony többször is nyilatkozott arról az elmúlt években, hogy szeretne gyereket, és úgy tűnik, az alaptörvényi értelemben vett család megalapításra az idei évet tűzte ki a házaspár (mázli, hogy Tímea nem gondolta komolyan a februári kijelentését, hogy nem szül babát a férjének). Így pedig nyáron belevágtak a babaprojektbe, amiről a leendő kismama első körben, szinte kellemetlen részletességgel számolt be, bár ez alkalommal tudtán kívül is jót tett ezzel. Ám a kezdeti lelkesedést csend követte, lassan fél éve nem tudjuk, hol tart a babaprojekt.

6. Pisi-gate

Ha van egy kép, amit biztos, hogy szeretnénk örökre kitörölni az emlékezetünkből, de soha nem fog sikerülni, akkor az egyértelműen az, hogy milyen lehet, mikor a 74 éves Andy Vajna előveszi a péniszét és azzal levizeli a feleségét. Ez ugyanis Vajnáné egyik nyári posztja szerint megtörtént. De rossz az, aki rosszra gondol, nem a gyerekcsinálási buzgalom része volt ez.

Az egykori TV2 tulajdonos azért csurgatott rá a neje karjára, mert azt megcsípte egy medúza és mivel a Jóbarátokból azt tanulták, hogy ez a helyes eljárás ilyen esetben, nem teketóriáztak, mikor élesben is tesztelni kellett a módszert.

És, hogy mi az ami még ennél is cikibbé tudja tenni ezt a szotrit? Az, hogy miután szinte az egész magyar sajtó beszámolt róla, Vajna Tímeának hirtelen annyira kínossá vált a poszt, hogy törölte a beszámolót.

7. A házassági évforduló

Hihetetlen, elképesztő és megdöbbentő: de idén már az 5. házassági évfordulójukat ünnepelték Vajnáék. Bizony, fél évtizeddel ezelőtt köttetett a frigy, amiről Tímea egy olyan Insta-sztori folyamban emlékezett meg, amiből csak a férjét felejtette ki.

8. Illusztris vendégek

A végére pedig még egy felejthetetlen és feldolgozhatatlan emlék: már lassan télbe fordult az idő, mikor Arnold Schwarzenegger ismét Budapesten járt, ha pedig így alakult az élete, beugrott vacsorára a régi jó cimborájához Andrew G. Vajnához. És, hogy ki nézett még be, ha már éppen ott volt a Terminátor és ő is ráért? Hát, Orbán Viktor és a családja