Azt eddig is tudtuk, hogy a Middleton-lányok nagyon szerencsések alkatilag. Katalin hercegné mindhárom terhessége után hamar visszanyerte az alakját és úgy tűnik, ezek a jó gének a húgában is megtalálhatóak. Pippa Middleton ugyanis a napokban a férjével pancsolt egyet a Karib-tengerben, ahol megmutatta, már nyoma sincs rajta annak, hogy pár hónapja még a terhessége utolsó trimeszterében járt.

A róla készült friss képektől, nem túlzás azt mondani, hogy leesett az állunk, hiszen a friss anyuka, aki mindössze 11 hete adott életet a kisfiának, gyakorlatilag most kockás hasat villantott  a fehér bikinijében. Nem vicc, ebben a galériában ön is megnézheti!

Pippa Middleton egyébként sokszor nyilatkozott már arról, hogy a sport és a teste tökéletesítése nagyon fontos számára. Olyannyira, hogy a terhessége során sem állt le teljesen az edzéssel, egyszerűen csak az állapotához igazította a rutinját. Ennek fényében pedig biztos, hogy nemcsak a jó géneknek köszönheti, hogy ilyen hamar visszanyerte az alakját, hanem annak is, hogy vehetően a szülés után elég hamar újrakezdte az edzést.