Palvin Barbara még december 17-én írta az Instagramon, hogy az ünnepekre hazajön Magyarországra, és amíg itthon lesz, nem nagyon fog posztolni semmit. Ez így is lett, de a Blikk kiszúrta, hogy posztolt viszont a modell szerelme, Dylan Sprouse, korábban szelfikre még nem használt Instagramjára. Sprouse 2016 nyarán posztolt hat darab rajzot egyben, aztán azóta semmi. Egészen mostanáig.

Eszerint Palvinék Budapesten szilvesztereztek és kimentek a Lovira, azaz az Ügetőszilveszterre, azaz a Kincsem Parkba a lóversenyre az év utolsó napján.

További hírek január negyedikére:

  • Bochkor Gábor a tankcsapdás barátaival szilveszterezett, írja a Blikk.
  • A Tankcsapda tagjai pedig tegnap fiatalon elhunyt rajongójukról emlékeztek meg a Facebookon. Decemberben egy férfirajongójuk halt meg balesetben, most egy fiatal lány vesztette életét.
  • Puskás Peti a testvéreiről beszélt a Blikknek. Van egy jóval idősebb nővére, akivel csak felnőtt korukban lett szoros a viszonyuk.
  • Pintér Tibor pedig bevitte a fiát, Mátét a Fem3-ba a Fem Café műsorba. Pintér Máté azt mondja, néha cukkolják az iskolában édesapja miatt, aki viszont megerősítette, hogy tényleg van egy új barátnője, de hozzátette, hogy ez most annyira fontos neki, hogy nem hajlandó többet elárulni az illetőről. Alább nézheti meg a videót, aki szeretné.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara a Lovin szilveszterezett a barátjával

Dylan Sprouse most posztolt először szelfit az Instára! Plusz: Pintér Tibor bevitte a kisfiát a Fem3 Caféba.

20 · Jan 04, 2019 07:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments