Üdvözöljük a hét indító lapszemlénkben! Ez a januári reggel nemcsak azért érdekes, mert kemény mínuszokra ébredtünk, hanem azért is, mert a Magyarországon éjszakának számító időszak alatt kiosztották a Golden Globe-díjakat. Erről természetesen a nap folyamán még fogunk írni, most csak annyit róla, hogy az eseményre Vastag Csaba idén is elkísérte Návai Anikót, ráadásul az énekes most dolgozott is a rendezvényen. 

A 24.hu szúrta ki Vastag Facebook oldalán a posztokat, miszerint interjúzott Nicole Kidmannel...

... és Jessi Cachastainnel is fotózkodott:

Míg pedig a hollywoodi sztárok fürdőzhettek Vastag Csaba jelenetében, Curtis szlovák rajongói nem örülhettek a kedvenc énekesükkel való találkozásnak, lévén a rapper ismét nem jelent meg egy fellépésén. A Bors számolt be arról, hogy Curtisnek a hétvégén Nádszegen lett volna egy bulija, amire a rajongói igen, ő viszont nem ment el. Ez a helyzet pedig kísértetiesen hasonlít arra a nem túl régi ügyre, mikor árva és fogyatékkal élő gyerekeket hagyott cserben. A zenész ez utóbbira perrel fenyegetőzéssel reagált, a szlovák esettel kapcsolatban azonban még nem szólalt meg.

Egyébhírek reggeli kávék mellé röviden:

  • Hihetetlen, de Luxusfeleség Rita luxusutazáson volt Thaiföldön! Erről a Blikknek mesélt elég röviden, de ha kíváncsi rá, itt elolvashatja.
  • Korda György pedig múlt pénteken ünnepelte a 80. születésnapját. A Bors fel is köszöntötte és beszélgetett vele, így derült ki, hogy a régmúltban Kordát egy amerikai milliomosnő üldözte a szerelmével.
  • És ha lemaradt volna a ValóVilág 9 legutóbbi párbajáról, akkor itt az eredmény: Greg hazaküldte Vivit.