Még 2018 nyarán volt hír, hogy a relityceleb leült Donald Trumppal beszélgetni a börtönök megreformálásáról. Az egész ügy onnan indult, hogy Kim Kardashiant nagyon megérintette annak a 61 éves dédnagymamának a története, aki már 21 éve ült börtönben kábítószeres bűncselekmény miatt. A realitysztár arra szerette volna megkérni az Egyesült Államok elnökét, hogy kegyelmezzen meg az életfogytiglanra ítélt nőnek.

Kardashian hónapok óta dolgozott azon, hogy beszélhessen Trumppal. A Twitteren említette meg a történetet, majd megtalálta Ivanka Trumpot, később pedig végre az ország vezetőjével is beszélhet a Fehér házban. A személyes találkozó jól sikerült, annyira, hogy Kardashian elérte célját: a nőt szabadon engedték. 

Ezt követően egy 30 éves férfit akar kihozni, akit szintén életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek, mert kokaint birtokolt. Chris Young a komplett húszas éveit rács mögött töltötte. Legutóbb Cyntoia Brownon segített a celeb és csapata, akit 15 év  után mentettek fel a börtönbüntetés alól. 

Az esetek után Kim Kardashian minden nap százával kapja a bebörtönzött emberektől érkező leveleket. Mindegyikük a segítségét kéri. Ő lett a bebörtönzöttek jótündére. Állítólag beceneve is lett. A rabok úgy hívják:

A börtönreform hercegnője.

(TMZ)