Ezen a -6 fokos hideg reggelen két igen forró cím is meglapult a bulvárlapok sztárokkal foglalkozó hírei között.

Káromkodva ölt Stohl, nekimentek a vadászok

- így vezeti fel a sztorit a Bors, amit a Blikk már a következő címmel vett át, hogy 

Bazdmeg - ordította Stohl András, amikor kivégzett egy állatot - Nekimentek a vadászok

Mind a két cikk a következő esetet írja le. A Fishing & Hunting csatornán lement egy adás, amiben Stohl András afrikai szafarizását mutatja be, amit a színész maga narrál. Az út, illetve az útról készült film apropója, hogy Stohl egyik álma megvalósuljon: ki-/lelőhessen egy kafferbivalyt. Több napon át eredménytelen volt a vadászat, de végül eljött a színész pillanata: hat bivaly állt közel hozzájuk. Stohl így számolt be az eseményről a videóban:

 Kérdeztem Andrét (a  kísérőt ), melyiket lőhetem. A bal oldalit? Nem, a jobb oldalit lődd! Odalőttem. Elkezdtek szaladni a bivalyok. Az enyém lassult, lassult, majd eldőlt. Gondoltam magamban: ez nektek a bivalyvadászat? Első lövés, és a bivaly fekszik? De ekkor a párom kezdett el kiabálni mögöttem: áll föl a bivaly, áll föl a bivaly! Az, amelyiket halottnak hittünk.”

Ezt követően Stohl András még háromszor belelőtt az állatba, majd így ünnepelte élete első kafferbivalyának lelövését:

Baszd meg! Azt a kurva életbe! A Isten b... meg!

Eközben a puskáját a feje fölött rázta.

A vadászoknak ezzel a magatartással volt baja. Bajdik Péter, az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára a következőt nyilatkozta a Borsnak:

 Tiszteletet kell mutatni az elejtett vad iránt, hiszen nem a mészárosai vagyunk, hanem az elejtői. Büszkeséget természetesen minden vadász érez, amiért sikerült kijátszania a vad érzékszerveit, azonban aki nem sajnálja az elejtett állatot, az nem is becsüli.