Érdekesen alakul Margot Robbie karrierje. A 28 éves, ausztrál színésznőt tavaly az Én, Tonya című filmért Oscarra jelölték. Ha ön azt gondolta, hogy Robbie karrierjében ezentúl már csak merész és mélyenszántó művészi alkotások kaphatnak helyet, akkor tévedett: most jelentette be a Warner Bros., hogy megállapodtak a Mattel játékgyárral, hogy élőszereplős filmet készítenek Barbie babáról. A főszereplő pedig Margot Robbie lesz.

Robbie annyira benne van a projektben, hogy nemcsak színészként, hanem producerként is dolgozik majd a vállalkozás sikerén a Variety honlapján megjelent hírek szerint. Elég hangzatos filozófiát is körítettek a Barbiefilm köré, ahogy Céline Dion babaruhával hozta el a forradalmat, Margot Robbie is úgy csinál ebben a nyilatkozatában, mintha a játékbabás mesefilm hatalmas kulturális mérföldkőnek számítana az emberiség történelmében:

A játék Barbie-val az önbizalmat, érdeklődést és kommunikációt segíti elő egy gyermek önfelfedezése során. A márka majdnem 60 éves története alatt Barbie mindig is erőt adott a gyerekeknek, hogy ambiciózus szerepekben képzeljék el magukat királykisasszonytól elnökig. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt a szerepet és egy olyan film producere lehetek, amelyről hiszem, hogy hatalmas pozitív hatása lesz a gyerekekre és a közönségre az egész világon mindenütt.

Természetesen az ember egyelőre úgy képzeli el az élőszereplős Barbie-filmet, hogy olyan lesz majd, mint a következő klip, csak másfél órára elnyújtva és az Aqua énekesnője helyett Margot Robbie-val a főszerepben.

Mellesleg annyi Barbie-babává műtött nő van a világon, hogy reméljük, közülük egy-kettőnek adnak majd valami mellékszerepet a filmben. Vagy legalább a parodisztikusan eltúlzott Barbie-sminkben előadó Trixie Mattelt bevehetnék egy szám erejéig.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tavaly Oscarra jelölték, idén Barbie babát fogja alakítani élőszereplős filmben

A Warner Bros. és a Mattel által közösen készítendő filmet Margot Robbie segít kulturális mérföldkőnek beállítani.

21 · Jan 09, 2019 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments