Vasárnap este VV Vivien esett ki a Való Világból. A realityjátékos ezután a műsorban megismert új szerelmével együtt nyilatkozott a Blikknek, és a két legfontosabb dolog a nyilatkozatban a következő:

  1. VV Vivien a műsor előtt két évig kapcsolatban volt, amelyben testileg és lelkileg bántalmazták. Azt mondja, gyenge volt, sokáig nem tudott kilépni a kapcsolatból, de mielőtt bement volna a Való Világba, a partnerével megbeszélték, hogy vége. VV Vivien ettől még magán hagyta a gyűrűt, és a játékba úgy ment be, mintha még kapcsolatban élne.
  2. VV Vivien aztán összejött VV Krisztiánnal, akivel most nagyon szerelmesek egymásba. VV Krisztián korábban melegszex-videóban szerepelt, de VV Vivien azt mondta, őt ez egyáltalán nem zavarja, meg se akarja nézni a felvételt, inkább a jövőre koncentrálnak.

Videó is van az interjúról, ezt is ajánljuk kávé mellé!

További hírek:

  • Janza Kata és Pesák Ádám, az Operettszínház egy párt alkotó színészei korábban szétmentek, de aztán újra összejöttek. A Barátok köztből is ismert Pesák Ádám most azt nyilatkozta, hogy az ideiglenes szakításban igenis szerepe volt annak, hogy szerelme 22 évvel idősebb nála, és hogy őt sokszor levegőnek nézte a külvilág, amikor ketten együtt voltak. Mindezt a Nők Lapjából idézi a Blikk.
  • Gregor Bernadett már korábban is beszélt arról, hogy édesanyja alkoholfüggő volt, ezúttal a Jakupcsek plusz című műsorban beszélt erről az ATV-n, amit a Bors ebben a cikkben szemléz. Amikor a színésznő megszülte Bence fiát, frissen nagymamává vált édesanyja egy időre meg tudta tartóztatni magát, de öt hónap után visszaesett az alkoholbetegségbe.
  • Aurelio úgy döntött, hogy le kell magáról adnia vagy 10 kilót és a dohányzást is abbahagyja. A realityszereplő újévi fogadalmairól a Blikknél itt lehet többet olvasni.
  • És ne teljen el ez a nap se anélkül, hogy a Majka és Curtis történetével nem foglalkozunk: az elvonóra bevonuló rapper azt írja az Instagramon, hogy a legtöbbet barátnőjének köszön, amihez a Blikk azt teszi hozzá, hogy Curtis és Majka között az utóbbi időben már beindult a kommunikáció.

Szerencsés szerdát kívánunk önnek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Vivient előző barátja testileg-lelkileg bántalmazta

A Való Világ játékosa most már azonban a műsorban megismert, korábban melegszex-videóban szerepelt Krisztiánba szerelmes. Plusz 4 további rövidhír.

4 · Jan 09, 2019 08:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments