Folytatjuk a mai, a szokásosnál jóval gyümölcsözőbb lapszemlénket. Azt már tudhatja, hogy Csősz Luxusfeleség Bogi miért nem szült még gyereket, hogy Gregor Bernadettnek negyven éven át alkoholista volt az édesanyja, illetve Dér Heninek nincs semmi köze ahhoz a bérgyilkoshoz, aki szombaton megölt egy embert Belgrádban. (Pusztán névrokonok és ugyanott születtek.) Részletesen itt olvashat ezekről.

A Blikk beszélt Nagy Ervinnel A tanár 2. évadával kapcsolatban. Kiderült, hogy lesz egy jelenet, amit a Kozma utcai börtönben vettek fel. Ahol életfogytiglanra ítélt rabok szomszédságában forgattak. Ez egy kicsit megviselte a színészt.

Ennél szorongatóbb érzés nincs! Az ember beszarik, amikor bemegy a börtönbe. Kint forgattunk az udvaron, a rabok mindenhonnan minket néztek, néha beszólogattak, az embernek pedig összeszorult a gyomra... Viszonylag bátor csávónak gondolom magam, de inamba szállt a bátorság

- mondta.

A sorozat idei évada még azért is érdekes, mert lecserélték a főszereplőnőt. Ubrankovics Júlia helyett Trokán Nórát láthatják majd a nézők. A sztoriról címszavakban:

Most A tanár címszereplőjeként annyit mondott a Trokán Nórával való munkával kapcsolatban, hogy félszavakból is értik egymást, egy húron pendültek, illetve nem kellett kisebb harcokat vívni. (Blikk)

Más...

Kiderült, hogy két montenegrói férfi próbálta meg felgyújtani (még nyáron) Hajdú Péter törökbálinti éttermét, a Like Bistrót. Ellenük most adták ki az elfogatóparancsot. (Blikk)

VV Adri nagy titkot osztott meg Rolival. Ez a nagy titok az, hogy szerinte Zsuzsu nem is őszintén barátkozik Renivel, csak fél attól, hogy ha Reni ellen fordul, akkor elveszíti Greget. (Blikk)

Ördög Nóra számára a siker lemondás, és totál kudarcnak éli meg. Ha a munkában sikeres, akkor anyaként sikertelennek érzi magát. (Blikk)